Komma hem till lantliv

 
Ibland behövs det inte ord….bara känslan att komma hem till det här. Älskade lantliv.
 
 
 
Stilla.Tyst. Bara jag, djur, natur och solen som går ner 💗
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Komma hem till lantliv”

  1. Åh, vad jag skulle vilja bo som du! Så fint och lugnt och skönt. Själv bor jag i stan och känslan som du får av att komma hem, den får jag inte. Jag är glad för din skull 🙂 Att du har turen att bo som du gör.
    Kram

  2. Hej!
    Jättefin blogg du har! Har följt den länge,nu saknar jag bara att de sku gå att klicka till "äldre inlägg" i slutet av "dagens inlägg"
    Mvh från Vasa i Finland 🙂

    1. Ja det vore toppen med dagens inlägg, men jag tror inte det går att göra. Däremot kommer det en funktion som kommer länka till liknande inlägg. Under allmänt hittar man alltid de senaste inläggen. Kram Lota

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *