Jag vill skapa min egen tidning med er

 
 
Jag har funderat så mycket på min framtid och kommit fram till att det här jag vill vara, här på bloggen tillsammans med er. Det hit jag skapa och pyssla och bjuda på inspiration. Inte att åka iväg och göra reportage som tidningar köper för lite pengar och säljer vidare med dåliga avtal. Nej jag vill skapa min egen tidning med er här på bloggen, fortsätta utöka mitt eget varumärke Fyra årstider på olika sätt och jobba här hemma på min gård.
 
 
Jag älskar att åka iväg och träffa människor men det kan jag göra genom mina föreläsningar eller resor för att få inspiration och visa er. Jag tänker så här. Tidningen Lantliv är tex. ett forum där man kan kika in på deras hemsida för att få inspiration på lantlivet och även läsa deras tidning. Precis det kan jag skapa här själv, mitt eget material. Jag kommer också fortsätta fotografera bilder till företag, både genom reklam på bloggen men också företagsbilder som jag fotar här hemma. Vi kommer också bjuda på mer film på instagram och facebook sedan får vi se hur detta blir i framtiden. Elin läser också till fotograf och har 1.5 år kvar så jag kommer ha mycket glädje och hjälp av henne som redan är duktigare att redigera bilder än mig.
 
 
Så nu startar vi snart julen här på Fyra årstider. På onsdag sätter vi igång och sedan är det full inspiration och pyssel varje vecka till er. När Elin var sjuk så hann jag inte ha fokus på samma sätt ,men nu ska den tiden komma och jag ska planera mer så jag kan bjuda er på recept, julpyssel, fina bilder här från landet och så allt det vanliga vad vi gör. 
 
 
Jag ska bli en heltidsinfluencer och fotograf och jobba här hemma, sedan får vi se vad som händer men nu tänker jag fortsätta skapa min egen tidning som ni kan bläddra i och dela med mig av och helt gratis för er. Hoppas ni tycker det låter bra.
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

62 reaktioner på ”Jag vill skapa min egen tidning med er”

 1. Det låter som en fantastiskt bra idé! Jag kommer att läsa, bläddra och fortsätta inspireras av allt det vackra du gör! Lycka till Lotta💕

 2. Det kommer att bli så himla bra! Jag hamnade ju här på din sida just för dina fina och inspirerande bilder och texter. Mer av dessa blir toppenbra! Kram!

 3. Jag läser redan och ser fram emot julen på bloggen! Hoppas du smyger nåt LCHF godis. Just till jul är det lite kul att göra något extra som är fint se på också och det är ju din specialitet! Lycka till!

 4. Hur bra låter inte detta? Helt fantastiskt tycker jag💕
  Har läst här i flera år och inspirerats, gråtit, skrattat och beundrat Dej, utan att kommentera en ena gång. Nu måste jag skriva att Du är fantastisk som gång på gång kommer med nya idéer till oss läsare och delar med dej av allt detta.
  Stor kram och lycka till💐

 5. Åh vad jag beundrar dej. All den energi och inspiration du ger med dina bilder gör mej så glad. Fantastisk idé att ge oss läsare en tidning med axplock från ditt hem o liv o dina tankar. Lycka till!

 6. Stor eloge till dig Lotta att du går din egen väg inte låter dig gå med på vad som helst. Jag har följt dig i många år nu och ser framemot att fortsätta göra det.
  Heja heja:)

 7. Stor eloge till dig Lotta att du går din egen väg inte låter dig gå med på vad som helst. Jag har följt dig i många år nu och ser framemot att fortsätta göra det.
  Heja heja:)

  1. Hej, absolut det är jag medveten om. Jag struntar ofta i att titta igenom och klickar bara ut vilket är dumt av mig. Sedan finns det ingen stavningsprogram i blogg.se men man kan ju alltid fixa detta i andra program. Bara lathet av mig. Ska tänka på det. Kram Lotta

 8. Härligt! Jag tittar in här varje dag! Underbara bilder och fin blandning av pyssel, mat och trädgård! Fortsätt så! Språket skulle gärna få bearbetas lite mer..Det skulle göra inläggen ännu trevligare att läsa.

  1. Hej, absolut det är jag medveten om. Jag struntar ofta i att titta igenom och klickar bara ut vilket är dumt av mig. Sedan finns det ingen stavningsprogram i blogg.se men man kan ju alltid fixa detta i andra program. Bara lathet av mig. Ska tänka på det. Kram Lotta

 9. Låter jättebra!

  Jag skulle behöva tips på taklampa till vardagsrummet. Jag skulle vilja ha en luftig lampa som inte täcker vyn, men i samma veva är jag inte så förtjust i synliga glödlampor. Vad har ni hemma eller har du något bra tips?

  Tack!

  1. Hej, vi har en lampa från Tine K och så några andra plåtlampor som är från Hvita villan. har inte kikat så mycket på lampor just nu men Ellos brukar och mycket fint till bar priser. Kram Lotta

 10. Det tycker jag låter som en väldigt bra idé! Tänk vad roligt det skulle vara om du även kunde fota reportage men publicera bilder här med text. Fast det kanske är för oekonomiskt för dig, men vad roligt det vore för oss läsare. Du får öka dina Annonseringspriser, eller göra som många tidningar gör. Vissa artiklar kan man ju bara läsa om man är plusmedlem. Kan man inte göra så på en blogg, attvissa inlägg måste man vara medlem eller betala på någotvis för att få läsa?

  Lycka till!

 11. Åh det låter fantastiskt! Det var så jag fastnade för din blogg när den var alldeles ny, visst hade du en privat och en lite mer kommersiell julblogg den första hösten? Jag älskar dina fina foton.

 12. Jag har följt din sida under många år, både på blogg, Facebook och instagram, jag fastnade direkt, Gillar verkligen din idé och önskar dig och din dotter lycka till med ert gemensamma arbete. Härligt att Elin mår bra igen! 💕Kram till er 🙋🏻

 13. Det ska bli roligt att följa ditt "tidningsmakande!" Spännande! Och jag tycker tvärt emot vad några skrivit i sina kommentarer, att det känns väldigt äkta med ditt sätt att skriva. Det känns nästan som man sitter och småpratar med dig! En helt stilistisk korrekt text kan i en del fall tendera att bli lite tråkig och tillrättalagd.
  All lycka till! Jag följer!

  1. Det där med att skriva är ju inte alltid så lätt. Jag är lite för snabb och rättstavar efter jag publicerat och det kan bli bättre på. Men jättekul du tycker det känns naturligt. Jag skriver som jag tänker 😘 kram Lotta

 14. Låter roligt, annars är en idé att hjälpa andra barn med cancer i u-länder. Där får barnen nästan ingen vård och ingen kärlek eller omsorg. I de länder där kulturen ändå är att ge kärlek till sina barn står mammorna handfallna utan ekonomi till att köpa medicin, medan vi här i i-länderna mest konsumerar våra pengar på fina saker vi vill ha. Ledsamt.
  Här skippar vi julklappar/bio/resor mm till barnen för att istället skänka de pengarna till cancersjuka barn utomlands. Så fort mina barn kommer i tonåren och därmed kan klara laga mat mm själva åker jag 6 mån utomlands för att bistå!

  1. Elins fond och hennes lyktor har drivit in 50000 kr till Barncancerfonden, så stolta över det. Underbart att du stödjer barn med cancer , det kommer vi med göra i framtiden. Otroligt viktigt för oss 💗 kram Lotta

 15. Lycka till Lotta! Så roligt att du planerar och har ork och energi till nyskapande! Och så roligt att Elin utbildar sig och är så duktig och kreativ, vilket fint team ni blir:-). Allt gott till dig och familjen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *