5 veckor kvar och vi laddar om

 
Elins allergimedicin hjälper inte längre. Troligtvis orkar inte kroppen hålla tillbaka längre efter sista sprutan hon fick i ryggen. Så nu är vi i samma läge igen som vi haft det mellan mars-augusti. Hon har ingen energi, hostar, näsan rinner, prickar, tungandad osv. Nu tror läkarna som oss att Elin fått en allergi mot sin cytostatikamedicin men man har inte varit med om det innan så man vet inte riktigt vad man ska göra. Att ta bort medicinen är det sista man vill göra.
 
 
Jag vet däremot vad jag måste göra när hon inte mår bra, jag måste pyssla, träna och försöka träffa vänner osv. Igår planterade och idag tog jag en springrunda på 4 km. Solen i ryggen och underbart vacker natur. När jag kom hem var jag slut, men sedan kickade glädjen in och tacksamheten. Å vad jag älskar endorfiner.
 
Bästa terapin mot att inte tänka på det som är jobbigt är 1. Umgås med människor som man tycker om 2. Vara i naturen 3. Träna 4. Upplevelser
 
 
Jag skulle varit och fikat med några vänner nu men vi har väntat på samtal från doktorn. Tre tabletter ska tas bort i veckan till och börja med så får vi se om det blir bättre om några veckor. Då kör vi på det, vi laddar om som vi bäst på. 
 
 
Om 5 veckor är Elins behandling slut, inga mer tabletter eller någonting mer. Om 5 veckor. Det är ju ingenting, så det går bra det här. Vi tar en dag i taget och idag fick jag springa och väldigt tacksam för det. 
 
Kram Lotta
 

 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”5 veckor kvar och vi laddar om”

  1. "att Elin svullnat upp i kroppen kan man inte få av allergi mot katt. att Elin svullnat upp i kroppen kan man inte få av allergi mot katt"

    Lotta, en sak om allergier är säker, nämligen att man inte kan påstå det ena eller det andra med 100%. Jag har själv upplevt det. Läkarna var 1000% säkra att "detta är omöjligt" och ändå visade det sig vara fel. Det enda sättet att kunna konstatera att man "inte är allergisk mot något" är att avlägsna orsaken och se om man blir bättre eller inte.

  2. Hej, vad tufft Elin och ni har det 😔 släpp tankar om allergi mot katten just nu, Elin har med all säkerhet kompetent läkare mm omkring sig. De har kunskap om allergier. Ta er igenom behandling och utvärdera sedan. Tror katten har större positiv påverkan än negativ på Elin.

    Kram från en följare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *