Sista lampan är uppe

I samarbete med Kulturlampan
 
I helgen hann vi sätta upp den andra lampan från Kulturlampan. Blev så nöjd med dessa och de gör sig så fint till det röda huset. Nu skulle jag bara vilja ha en vindflöjel också, har sett en tupp som är så fin. 
 
 
Idag ska jag handla lite så jag kan visa lite mer bakning och pyssel i veckan. Elin tar prover på måndagar så jag skjutsar henne. Vi ska leta en liten bil till Elin som hon kan övningsköra i och börja ta tag i det där körkortet. Ja en sak i taget, men det händer mycket skoj nu. Kan snart berätta lite mer vad vi planerar.
 
Tips! Koden : lotta10 ger 10% rabatt fram till 30/11 hos Kulturlampan. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Sista lampan är uppe”

  1. Hej! Tack för en underbar blogg!! Jag tittar in varje dag. Då jag bor i Norrköping använder jag mig av många affärs- och utflyktsmålstips du ger. Vi har totalrenoverat mitt bardomshem och flyttat dit. Jag beställde en vindflöjel med bygg- och renoveringsår som nu pryder huset från Tommy Strandberg, wwww.vindflojel.se /Carina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *