Rotgrönsaker i ugn och kyckling

Jag fotar nästan aldrig kvällstid, så väldigt mycket som vi gör då kommer aldrig med på bild för jag gillar inte använda blixt på kameran. Nu har jag bestämt mig för att strunta i det. Har sett många bloggar som tex. Matplatsen som fotar flitigt på kvällarna och det blir superbra det med. Så nu kör vi blixtbilder ibland. De blir lite hårda, men det får vara ok.
Så här kommer gårdagens middag. Rotgrönsaker på mitt fina porslin från Gerbera. Morot, betor, palsternacka och paprika med örtsalt, svartpeppar, hyvlat smör och olivolja i ugnen ca 50 min i 220 grader.
Till det sås med turkisk yoghurt, fetaost, 2 pressade vitlök, salt och peppar.
Så stekta kycklingfiléer med lite salt, svartpeppar.
Så här äter vi väldigt ofta. Inga extra kolhydrater om det inte behövs och alla är nöjda.
Kram Lotta
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *