Nu är det hög tid för mys

 
 
Imorgon är Elin hemma och jobbar med mig, hon lär sig mest men vi kallar det för jobb. Jag lär mig så mycket av henne också. Hon kan redigera bilder så bra nu så ni anar inte. Jag kan verkligen inte ens hälften av henne. Jag har klarat mig långt utan att ha fotoutbildning av att ha känslan, men visst hade det varit roligt att kunna lite mer. Elin är väldigt intresserad av smink också så det är kanske nästa sedan att lära sig. Fota och kunna sminka och så film. Philip har bestämt sig för Data och kommunikation fast han gillar matlagning men det ska han ha som fritidssysselsättning. Han lagar bättre mat än mig kan jag lova. 
 
 

Jag har bara lite dåligt med tålamod att lära mig nya saker. Vill göra saker snabbt, glömmer lätt och lite ivrig så kör liksom på med det jag kan och lär mig inte mer än jag behöver. Jag tycker om att lägga min tid på det kreativa istället för det gör mig lycklig. 

 
Imorgon ska vi baka lite kakor och filma lite adventstök för nu är det hög tid för mys. 
 
Ha en fin kväll
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Nu är det hög tid för mys”

  1. Vad använder du och Elin för redigeringsprogram till bilderna ni tar?
    Vilken härlig känsla att barnen är på det klara vad de vill göra just nu. Philip kan ju laga god mat och sen kan Elin föreviga rätterna med sina fotokunskaper. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *