Heldag med min vän och hämta mopedbil

 
 
Har haft en heldag med min fotograf och vän Cecilia Möller. Hon är galen och sprudlande och tänk att hon fick mig att sända live på instagram, hi, hi. Nu är julbilder fotade och ska snart ska komma i mina sociala kanaler. Nu måste jag rusa snabbt och fixa klart för att hämta Philips mopedbil. 
 
Ha det fint så ska jag bjuda på mer imorgon
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Heldag med min vän och hämta mopedbil”

  1. Du har varit väldigt stark i ditt liv🌷🌷är stark 💪💖många använder ord ,gör sig "luftslott"🕌! Hittar glädje i din kreativitet,humor t o m då det är jobbigt 😊💕.Dessutom skapat allt du kämpat för .Du människa är värd allt det du kämpat för🌟Dessutom tar du dig tid att svara de som skriver❤Tack det du ger oss alla läsare💐

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *