Den här veckan börjar jag pynta

 
 
Den här veckan börjar jag julpyssla inne. Jag tar fram alla ljusstakar, stjärnor och köper lite mer blommor osv. Sakta fixar jag rum för rum men väntar att ta fram tomtarna. Vi har snö ute nu och det är så mysigt.
 
 
 
 
Ute fixar jag med julbelysning och så ska nog baka lite mer lussekatter. Denna tid, älskart!
 
I helgen ska vi leta bilar till barnen så då blir det inte så mycket pyssel och så har jag lovat Ullared på fredag så Elin och jag har filmat redan. Ullared lönedag och jul är inte säkert jag klarar av , men då får jag vänta utanför så Elin får göra det hon längtat efter så länge nu när hon är frisk och orkar.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Den här veckan börjar jag pynta”

  1. Åh du för så fint Lotta! ❤️ Vilken julstämning jag fick nu. Tror minsann att jag också ska börja julpynta lite så smått i vårt hus med.

    Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *