Coffee table books

Nu har mina Coffee table books kommit och ni var sugna på att ta en närmare titt på dem. Nästa gång ska leta på tex. hjärta till hjärta osv om de kan ha några för jag vill gärna ha fler eller köpa någon då och då, men nu har jag lite grunden.
Ikväll är jag så trött så trött. Jag har hunnit massor och jobbat som en tok men imorgon blir det mysdag och möten på stan.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Coffee table books”

  1. Jisses, att köpa snygga böcker bara för att ha framme att bläddra i! Lägg fram några läsvärda klassiker, läs ett kapitel eller bara några rader, prata om det ni läst. Ger mig mer än aldrig så snygga bilderböcker

  2. Kommer du att låta böckerna ligga där som pynt, eller är det meningen att de ska läsas i också? Jag provade med böcker på bordet men det var fel tidpunkt då små kladdiga fingrar gjorde avtryck på både ut- och insidan. 😀
    La istället dem i fönstret under en fin liten krukväxt. Där fick de ligga i fred.

  3. Nja håller inte med , bilder är väl så läsvärda . En härlig känsla att se bilder läsa med ögat och få känslan . Visst vi är olika men Stina det ena utesluter inte det andra , så ge du bilderböcker för vuxna en chans . Det var ju ändå så vi började läsa som små . Själv har jag böcker typ västkust och konstböcker tex Lars lerin samt inred kram Helena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *