Tulpanerna har slagit ut

 
Tulpanerna har börjat slå ut, jippii. Jag har väntat på dem. Jag ska snart åka bort så jag vill gärna hinna njuta av dem lite. I stora trädgården har jag en stor rabatt och imorgon tror jag de är på G där också. Det blir mycket bilder från orangeriet nu för det är här vi är. 
 
 
Plantorna ska sätta ut, tomaterna har bundits upp, huset ska målas och bli klart osv. Idag har vi satt luck och fönsterröppnare som ska öppnas när det blir för varmt i drivbänken och orangeriet. 
 
 
Jag vill göra klart saker innan vi börjar med nya projekt och eftersom det ska byggas altangolv vid poolen efter detta så är jag stenhård på att detta hus ska bli klart först. Så när vi kommer hem från vår resa blir det att fixa detta först innan vi börjar med golvet vid poolen. Dessutom ska vi bygga den delen vid gräsmattan först så det gamla golvet får ligga kvar så länge.
 
Dags att snart sova, imorgon blir det konfirmationsfest
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Tulpanerna har slagit ut”

  1. så himla fint! Mina har med slagit ut nu efter månaders väntan typ. Kan aldrig bli för många kort med orangeriet för min del 🙂 ha det fint

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *