Att välja glädje, min föreläsning

 
 
 
Nu är vi hemma igen och jag är så himla glad att jag vågade åka till Varberg och hålla den föreläsningen. Jag har ju varit lite låg i perioder när det hänt mycket och tänkt hur det ska gå men igår stod jag där igen så lugn och glad och det var bara så roligt. 
 
 
 
Tack alla 37 personer som kom och lyssnade på att välja glädje. Jätteroligt att träffa människor som läser min blogg och instagram som berättar hur de följer mitt liv och tycker om att läsa. Tack Varbergs stadshotell som bokat mig ännu en gång. När jag kom tillbaka till rummet så skålade vi i champagne och gick ut och gick i solen. 
 

 
Att få göra det här igen betyder så himla mycket för mig. Det har varit riktigt tufft i perioder med Elins cancer men nu är vi här igen. Vi har valt att välja glädje.
 
 
 
 
Jag älskar att göra det här med Kalle, att han är med även denna gång och att vi tillsammans kan stå här igen och få uppleva tillsammans. Vi har kämpat tillsammans för vår familj och nu får vi leva i det friska och härliga igen och utvecklas framåt.
 
 
 
När vi kom hem så insåg vi att allt växer som bara den här hemma både gräset och alla plantor. Har massor att pyssla med i veckan och så ska jag iväg på onsdag och föreläsa som öppningstalare på majas event i Skåne.
 
Men nu blir det ut och vattna och ikväll x-fit. Längtar efter att träna.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Att välja glädje, min föreläsning”

  1. Hej!
    Vilken underbar känsla! Grattis och så fint att du delar med dig och inspirerar andra. Vi finner styrka genom motgångar och ser meningen i livet när vi tagit oss igenom svårigheter.

    Å, jag skulle tycka att det vore jättekul att komma på någon av dina föreläsningar någon gång. Kan du inte meddela mig om du planerar att föreläsa inom snar framtid.

    Kram och ha en underbar söndagskväll!

    Anneli i Dalarna

  2. Åh jag skulle varit nr 38 men tyvärr missade jag din föreläsning här i Varberg. Jag fick migrän och då får man ändra sina planer. Jag hoppas att jag får en ny chans att lyssna på din föreläsning🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *