Så fin blomstergrupp och så trött

 
 
Efter en helg med mycket kalasande både här hemma med släktingar och igår hos grannarna och idag med min mans kusiner är jag slut som artist. Stannade hemma från x-fiten ikväll. Känner så igen min kropp när jag vet den behöver lite vila och det behövde den ikväll. 
 
 
Den här vackra blomgruppen fick jag och min man i present av svärmor och svärfar och mina svägerskor, den är så stor och fin. Älskar julrosor också. Visst är den vacker?
 
 
I veckan som kommer ska jag plantera lite nytt på trappen får nog bli någon mer julros då också. Mina stora svarta krukor som jag köpte förra året har vittrat sönder. Så tråkigt för de var inte gratis. Skulle tagit in dem i vinter men de vi haft innan har funkat bra men inte dessa. 
 
 
 
Nu ska jag fortsätta lata mig lite och titta vilken frö jag ska fortsätta så imorgon och så beställa ny jacka till fjällen. Har en svart innan men har alltid velat ha en vit. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Så fin blomstergrupp och så trött”

  1. Låter som en trevlig helg! Tittade på den jackan eftersom jag är svag för den vita färgen i allt men…. kemtvätt på en vit jacka nä vill kunna tvätta den själv vid behov och till det priset ….men det är väl märket man betalar för ? Ha en go vecka , härligt med lite sol och lite värme.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *