Har haft en riktigt rolig dag och hunnit massor

 
Har haft en riktigt rolig dag och hunnit massor, i min värld kallas det flow. Älskar att vara i flow och känna mig kreativ. Mitt liv är inte så stressigt längre eftersom jag mest är hemma, men det gäller det att verkligen ta tag i saker och göra det man ska. Idag har jag både fotat och skickat två reportage, svarat på alla mail, bestämt mer med Julia som ska göra om bloggen, bokat en föreläsning och på G med nya samarbeten. Jag har också hämtat bilen på verkstad och varit och handlat, men det känns som det var igår fast det var tidigt på morgonen och haft fikagäster. En produktiv och bra dag!
 
Nu får det bli godnatt. Kvällstrött har jag blivit också, men vaknar ofta tidigt istället. Min kära katt väcker mig ibland på nätterna så jag har svårt att somna om men imorgon har Elin skjuts till tåget så då kan jag ta sovmorgon om jag vill. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Har haft en riktigt rolig dag och hunnit massor”

  1. vilket fint skåp 🙂 nåt sånt har jag sökt efter länge! Får man fråga varifrån det är köpt? Så roligt att kika in och få inspiration från erat underbara hem, och så får jag en extra energikick att orka ta itu med nåt hemma själv också:) Ha en fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *