Hairtalk Linköping

 
 
När vi var i Stockholm och fixade Elins hår så hann de inte med mig och sedan gjorde jag annat för de där sparade pengarna tills jag kom på att att jag kunde sätta i Elins gamla hairtalk som hon bara haft i två månader. Så idag var jag på Studio Leander och träffade Amanda och fixade håret. 
 
 
Snygga tröjan som passar så fint till vår och sommar finns HÄR  (samarbete) 
 
 
Elin har haft 40 cm 4 paket så detta är lite längre än det jag haft innan, men vi behåll inte hela längden men har heller inte tagit av för mycket. Nu kommer jag gå och sätta upp det var 5:e vecka och då toppar man lite också så lika bra att behålla lite längden. 
 
Sedan har Amanda färgat så som jag önskade på en bild och hon är så duktig på att få till det. Vill att det ska se naturligt ut. 
 
 
Före 
 
Jag har inte betalat för själva håret för det hade jag redan så för mig blev det färgning, klippning och omsättning denna gång. Jag är inte sponsrad, men jag vill gärna bjuda på ett erbjudande till er. 
 
Om du skulle vara sugen på hairtalk så ger Studio Leander 10% om du uppger koden fyraårstider vid bokning. Man får ringa och boka en tid för att komma på besök först. Detta gäller hairtalk håret och inte hairware april ut. Du hittar deras hemsida HÄR
 
Efter 
 
 
Jag tycker alltid jag känner mig så fin i det här håret. Nu kan det sitta i ca 10 månader om jag sköter det ordentligt. Jag visar lite mer bilder framöver, hann inte fota så mycket ikväll för jag har varit på promenad och fixat jobb.
 
Ha det gott!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Hairtalk Linköping”

  1. My o my….jöööösses jag som ska till frissan först på fredag kommer ju se ut som en gråhårik lurk bredvid dig i morgon….;)
    Det ska bli spännande att få pilla lite på det där…hihi…
    Kram vännen så ses vi snart och kör försiktigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *