Drivbänken

 
Välkommen in i vår gamla skola, här finns det utrymme men ser ut som skit 🙂 Här står vi och jobbar på vintern och när alla utemöbler är borta ska det städas. Elin vill ha fest här i sommar och även mannen ska ha jobbarkompisar på fest. Idag har jag målat drivbänken en sista gång. 
 
 
Färgen är samma som vi har på pallkragarna där ute, timmergrå från Falu rödfärg. Älskar den färgen att ha ute i naturen mot det gröna och våra röda hus. Ska nog måla planket vid poolen i den här färgen också när vi byggt klart det i sommar. 
 
 
Fönstret ska målas vitt och vi har byggt det i delar så man kan ta in fönstret på vintern så det håller sig fint lite längre. Nu ska vi bara köpa en sådan där lucköppnare så luckorna på sidorna kan fällas ut av sig självt när det blir för varmt. Nu när den här har torkat ska den bäras ut och fyllas med jord och här i ska det bli gurkor, melon och zucchini.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Drivbänken”

  1. Åh så roligt! Det är så härligt att se din fina trädgård och alla projekt, så det ser jag fram emot:). Jag brukar odla lite, men har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra i år. Kanske bara blir att jag köper några tomatplantor och sen sätter lite sallad och sånt i pallkragarna. Men snart blir det lite vårblommor i krukor i alla fall. Älskar våren!
    Ha det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *