Magnolian blommar och jobb i trädgården

 
Idag vaknade vi sent efter varit på middag hos vänner igår kväll men sedan har vi haft fullt upp hela dagen. Vår trädgård tar mycket tid men vi tycker om att gå hemma och greja. 
 
 
Vi har klippt gräs, städat poolen, fixat luckor på drivbänken så det funkar bättre, bundit upp allt i orangeriet ( oj vad det växer) byggt växtstöd till luktärtorna, börjat gjuta trappen osv Å det kommer bli så fint när trappen är färdig. Ska köpa mer betong imorgon och fortsätta på tisdag. 
 
 
Imorgon kommer mina vänner från Norrland som jag träffade för flera år sedan när jag var där och fota reportage. Susanne blev en god vän till mig. Älskar den familjen. Imorgon kommer de med husbilen och hälsar på. 
 
 
 
Imorgon har Elin behandling i ryggen igen, epidural spruta med cytostatika i ryggen. Bara göra det och Elin hon gnäller aldrig för hon ska till sjukhuset. Det underlättar och går bra. Ett långt sommarlov väntar med barnen, jag ska bara fota några reportage, resten vara hemma och jobba.
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Magnolian blommar och jobb i trädgården”

  1. Hej, sån fin ampel… Men jag tror den kommer bli väldigt ful efter vattningen … Snörena brundaskiga? Behöver nog vara nåt tätare, flätat i korgmodell, kanske? Min åsikt, så det du väljer blir säkert jättesnyggt! Du har ju sån bra smak.Och allt kan ju bytas ut efter en säsong,ju…
    Krama!
    Lena i Blekinge

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *