Behandlingsdag igen

 
Dagarna springer iväg och vi bygger ju mest på vårt altangolv. Igår blev det regn och då blev det myskväll istället. Idag har Elin haft behandling, edpiduralspruta med cytostatika i ryggen. Detta är spruta 22 och bara 2 kvar efter detta. Nästan en nedsövning i månaden har det varit 🙁 Lång behandling och mycket…men vi närmar oss slutet. 
 
Kände att det gick bra på sjukhuset idag, det känns som förr och allt bara flyter på. Jag mår bra och då känns det bra. Har haft det lite tufft ett tag i sommar och ska skriva mer om det när jag har tid att sitta ner och tänka. Elin vill inte att jag skriver så mycket om henne för det finns inte så mycket att skriva , mer än att hon gör det hon ska. Aldrig gnäll för att åka till sjukhuset och allt funkar bra och behandlingen går som den ska. Värden är ok osv. 
 
 
Även om behandlingen är klar i november så startar sedan det året då man har som störst risk att få om det så det är inte över för det. Det börjar bara i en annan fas, sedan är Elin friskförklarad om 5 år. Men vi lever i nuet och idag kändes allt bra och nu kommer det bli lite i ryggen osv några dagar men snart är Elin på benen igen. 
 
Nu ska vi äta lunch här och sedan ska vi ut och bygga altangolv, nu kan vi ändå inte göra något annat på några dagar så vi är hemma och bygger.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Behandlingsdag igen”

 1. Här kommer en styrkekram ..trots att vi inte känner varandra! Jag brukar kika in på din härliga blogg och få inspiration och "kolla" hur ni har det. Jag är medveten att du inte skriver allt, men jag blir ändå berörd av ert liv och din ärlighet när du skriver. Jag önskar dig och din familj det bästa!

 2. Hej
  Du har en fantastiskt blogg
  Jag arbetar på sjukhus, på mitt har vi fotoförbud
  Jag tror säkert att du kollat med personalen på ert sjukhus såklart men ville ändå påminna. Hoppas du inte tar illa upp
  Jag tycker din dotter verkar helt fansktiskt stark ,bra jobbat nu närmar ju sig slutet av behandlingen , härligt
  Med vänlig hälsning, Teresa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *