Islyktor

 
Imorgon startar jag dagen med en promenad med min vän Helena. Att ut och gå i alla väder är vårt mål, det har gått bra hittills, tror inte att vi ställt in en endaste promenad pga av dåligt väder. Viktigt med bra kläder också, har tex. icebug från Sharpman. , underställ och en jacka som andas. 
 
Sitter på kontoret nu och fixar med mina bilder, så jag passar på att blogga igen. Är sugen på några fina islyktor nu när det är kallt. (bilderna är från min bok, säljer fortfarande boken för 200 kr inklusive frakt om någon är intresserad …bara maila i så fall adress i vänstra hörnet. Betalning i förskott.) 
 
 
 
 
Jag har lite dille på ljus. Köper på mig mängder med ljus på vintern och så hittade jag billiga stora machaller på coop för ett tag sedan för 5 kr styck så nu kan jag elda ett tag framöver. Jag har dille på fler saker, vad samlar du på och hamstrar hemma? Nyfiken?
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Islyktor”

  1. Hej! Jag hamstrar oxå ljus, men även sängkläder och barnkläder på rea, samt handkrämer och bodylotions! Choklad ligger också på lager i skafferiet, många olika sorter… Oj, jag är nog lite av en shopoholic, men vad gör det? Jag har inga andra laster och det är aldrig särskilt dyra märken jag köper. Kram / Linda

  2. Ljus! Handlar alltid värmeljus och kronljus på Ikea.
    Oavsett om jag har mängder hemma… Det går ju åt massor varje kväll, tänker jag och stoppar flera pkt i vagnen. Och bra att ha vid strömavbrott!’
    Kram! Lena i Blekinge

  3. Garn! Massor av garn har jag; mjuka, sträva, växtfärgade, ofärgade, tjocka, tunna, luddiga, släta,… Dessa sorterar och ordnar jag och grips av inspiration ganska så ofta:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *