Fixa naglar och håret

 
 
Nästa vecka ska jag åka och fixa mina naglar, korall ska det bli tänkte jag. Längtar efter färger och vår. På Fredag blir det troligtvis att sätta i nytt hairtalk, jag hoppas verkligen att de hinner mig med när Elin ska vara hårmodell.  Jag har lagt undan de pengarna för även om det är jättedyrt så tycker jag det är så värt det. Håret håller sedan i ca 8 mån-1 år , men man får gå och sätta om det ca 5:e vecka. 
 
I veckan som kommer ska det bli mycket träning också. Tänkte jag skulle springa lite kortare rundor men komma ut oftare och så fler promenader och x-fit. Har beställt ett par icebug med dubbar. Det får bli en födelsedagspresent till mig själv 🙂 jag känner att jag drar på att ut och springa på vintern för jag har inga bra skor men det ska det bli ändring på. Så nästa vecka ska jag satsa lite tid och pengar på att bli fin och röra mig lite mer. Nu finns inga ursäkter för jag är sjuk, känner mig piggare igen och även min man som varit hemma nästan två veckor i januari i trötthet och förkylning och ska börja jobba igen.
 
Jag tror att efter Elin blev bättre så är våra kroppar trötta och lite slitna. Under tiden hon var sjuk så var vi aldrig sjuka, det var som det fanns hur mycket superkrafer som helst. Men nu känner nog kroppen att den får vara trött och då blir den lättare både låg och sjuk. Nu ser jag fram emot att ungarna ska gå i skolan och mannen ska jobba så jag jag hinner med med mitt jobb lite bättre här hemma. Här ska planeras för nya fotojobb.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Fixa naglar och håret”

  1. Ja blir verkligen fint! Hur tycker du att det är att ta hand om håret efteråt? Är det mycket jobb? Vore toppen om du vill berätta lite hur du brukar göra 🙂 Tack för en fin inspirerande blogg. Du har en härlig energi!

    1. Det är som ett vanligt hår, men man har speciellt schampo m.m sedan får man hå och Sätra upp fästena var 5:e vecka och det kostar 1000 kr så lite dyrt men värt det.kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *