Det där med flärd och innebörd

Man kan inte planera allt och det blir lite som det blir och det är gott nog. Ikväll skulle vi åkt bort på middag, men Elin har varit sjuk hela veckan och idag blev det lite mer feber igen. Feber i en leukemibehandling innebär att om det blir över 38 så ringer man sjukhuset och kan få komma in och ta prover. Infektioner kan vara farliga och inte som för vanliga människor. Har man feber så kan det gå fort från 37.5 till 38 så vi bestämde tre timmar innan vi skulle åka att vi stannar hemma. Så ingen middag igår med mina syskon och syskonbarn och ingen middag ikväll med vänner.
Så tänker jag samtidigt på kommentaren från instagram igår ”saknar innebörden från din blogg, nu är det mest kläder och flärd” och tänker ja livet är flärd…. ibland (tack och lov för flärd) mitt företag går bra, vi har ett hus, två bilar, min familj är bara sjuka i vanliga saker fast Elin går på en leukemibehandling, jag kan köpa fina saker, jag har tid, reser, jag tjänar pengar på mitt eget företag, jag motionerar, har vänner, ett jobb jag trivs med osv. Jag har ett riktigt bra liv som jag skapat själv med min familj och trivs med.
Sedan tänker jag, har denna person läst min blogg överhuvudtaget sista månaden, sista året? Jag har bjudit på glöggtips, fest i orangeriet, jag har bakat bröd, recept på godis, gjort blompyssel, jag har julpyntat i huset, ätit julbord, varit hos höns, inlägg om katten, livet på landet, skrivit om cancer, hur jag mår osv i december så jag har bjudit på flärd…vad jag handlar som tex. kläder,  vad jag gör, behandlingar osv. som jag tror i detta sammanhang är flärd. Så funderar jag på varför just dessa ord kommer upp. Varför ingen skriver ”nu har du bakat och visat hönsen och pratat om cancer så mycket så jag förstår ja inte innebörden i din blogg”? Har denna person verkligen läst vår årsberättelse? Har hon följt mitt liv under ett år? Har jag varit otydlig med att vårt liv går upp och ner, har jag varit otydlig med att bloggen är mitt jobb, har jag varit otydlig med att bloggen innehåller allt precis som livet presenteras just nu i denna stund?
Jo så här är det, på bloggen visas det som händer just NU. Som tex. ikväll visar jag dessa bilder och skriver om detta för jag är hemma istället för på en middag för livet ville det just i denna stund. Alltså det blir lite som det blir. Jag ställer mig inte och stylar om i huset för att visa snygga inredningsbilder osv. Mitt hus ser dessa dagar vi är lediga ser ut som skit. vi har disk, rörigt osv ( det har jag visat filmer på instagram för att mina läsare ska förstå, mitt hem är som alla andras) och jag har ingen lust att visa det på bild just idag.
Sedan lever jag på bloggen ( och på mina bilder) vilket innebär att samarbeten är min lön, i bloggvärlden innebär det reklam, annonser, samarbeten, adlinks osv med företag som jag presenterar för er här och som betalar för att synas. Utan lön kan jag inte ha detta som ett jobb, inga pengar till staten osv. Så bloggen varvas med med allt från mitt liv och samarbeten. Jag tipsar aldrig om något som jag inte kan stå för (hänt en gång på 8 år, och det bad jag om ursäkt för) Sedan tjänar jag väldigt bra på blogg och mitt företag med bilder som jag säljer, jag har det bra, mycket bättre än vad jag hade för fem år sedan och har en helt annan lön och förmåner som jag är stolt över. Jag betalar en massa pengar till staten varje månad och bidrar till sjukvård, skola osv. Tänk att jag kan få göra det med mitt lilla företag. Sedan skulle aldrig jag kunna ha bloggen som jobb om inte ni som läste fanns, jag är evigt tacksam för det för ni ger mig så otroligt mycket och hade aldrig kunnat tro att bloggen skulle kunna bli ett jobb men jag kan bara vara den jag är.
Så åter igen tänker jag att ni får vara med på resan. Ni får allt presenterat som det är. Ena dagen inredning, ”flärd”, skit med cancer osv. Blir det tre samarbeten på rad eller tre inlägg om inredning på rad så får ni ta det. Jag tänker fortsätta presentera mitt liv som det är just NU. Jag ändrar mig, mitt liv ändrar sig och jag vet att ni allra flesta förstår och gillar att här får ni läsa allt och jag låter bloggen vara en del det liv jag lever. Jag vet att alla inte kan leva det liv som jag lever och ha det som jag har det för jag har själv haft det mycket sämre, men det behöver inte betyda att man har det sämre i hjärtat.
Om det känns svårt att läsa min blogg, om du tycker jag är skitlöjlig 42 år som fotar mig i spegeln eller om det känns jobbigt på något sätt att se saker jag gör eller köper oavsett om det är lantliv eller väskor eller vad det nu kan vara så sluta läs och gå vidare. Tänk så mycket man ändrar sig under åren, det finns alltid något annat som passar bättre för en just nu. Gå vidare och låt inte din hjärna påverkas av tråkiga tankar som förstör din dag. Skapa istället ditt liv och ge din hjärna bra tankar, gör det som du tycker om.
Sedan blir det som det blir, som ikväll blev det inställd middag med vänner och det är går bra det med. Jag ska sitta här i sängen och lata mig och jobba. Livet blir som det blir och här på bloggen får ni ta mig som jag är. Jag saknar också innebörden av min blogg, för livet tar sina egna vägar och bjuder oss på allt möjligt och ibland får man bara följa med, innebörden förändras precis som livet gör.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

77 reaktioner på ”Det där med flärd och innebörd”

 1. Fortsätt med det du gör, det är så härligt med din blogg där man får följa din vardag! Tycker man den är ointressant är det bara att låta bli att läsa. Förstår mig inte på sånt gnäll!

 2. Denna person kanske har drabbats av den hemska sjukan "avundsjuka" Jag älskar din blogg/insta där du varvar härliga tips på allt mellan himmel och jord och vardagsliv med höns/sjukdomar mm… Kram och tack för att du delar med dig //Rita

 3. Bra skrivet! Fortsätt att inspirera som Du gör. Gillar din mysiga Blogg och tycker det varvas med allvar, skoj o en hel del "mysighet" och inspiration. Stor kram från mig.

 4. Bra rutet! Din blogg är din och där delar du det du har lust att dela med oss läsare. Vi som gillar det hänger kvar och läser. För de som inte gillar det är det busenkelt att sluta läsa. Bara sluta utan att skriva något negativt som avskedshälsning.
  För mig är du en inspiration på många plan! God fortsättning!

 5. Hej!
  Jag uppskattar din blogg och ditt instagram väldigt mycket!
  Lustigt, just idag när jag gick in här för att se om det fanns något nytt att läsa tänkte jag att jag hoppas att du är stolt över allt du åstadkommit! Verkligen bra gjort! Unna dig allt du kan för att må bra och njut av livet!
  Kram

 6. Hej jag läser väldigt få bloggar men din ingår i den lilla skaran. Du har bjudit in oss läsare att få följa ditt liv i med och motgångar, din blogg är härlig, inspirerande och äkta. Jag blir så ledsen över att människor i dag tar sig friheten att kritisera bara för att det går att göra anonymt på nätet.
  Fortsätt precis såsom du gör och hoppas att personen som skrev till dig läser din blogg även idag!
  Kram M

 7. Älskade finaste, bästa Lotta, vad du än gör – ä n d r a aldrig på dig eller din blogg. Det är det som är charmen med dig. Att du verkligen visar livet som det är. Som det är för oss alla. Jag gillar att du delar allt. Det visar att det finns en livs levande människa bakom. Så galet mycket inspiration, glädje, lycka, tankar, insikt,förståelse, förhoppningar som du givit. Livet består ju av både med och motgångar. Men dina inlägg ger trygghet och visar att man kan må bra trots alla svårigheter som livet bjuder på. Många gånger kanske man skulle vilja kasta in handduken då det känns övermäktigt. Men så kommer en liten människa i den stora bloggvärlden och sprider glädje, oavsett om det handlar om inredning bakning,familj,träning,mat,tips eller flärd. Tack gode Gud för det 🙂 Vad vore livet utan lite flärd och ytlig lycka som en del kallar det. Jag kallar det Kärlek <3
  Tusen tack Lotta för att du är just du och bjuder på ditt liv. Damma av dig den konstiga kommentaren och kom ihåg oss alla andra som uppskattar dig.
  Ha en toppenkväll fina du och krya hälsningar till Elin.
  Kram Viveka

 8. Tycker din blogg har en perfekt mix av allt här i livet, alla bilder är fantastiska och man inspireras av din inställning till livet! 🙂

 9. ÄLSKAR din blogg ända sen första gången jag läste här, hittade dej för ung 1 1/2 år sedan. ÄLSKAR din mix av allt, fortsätt precis så. Livet går fort, lev det som DU vill. Du har en fantastisk fin familj och ni är värda det allra bästa! Kramar 💗

 10. Hej Lotta. Din blogg är riktigt bra. Innehåller vad livet bjuder. Kan själv känna igen mig ibland i det du skriver. Har en son som har en ovanlig muskelsjukdom som är medfödd. Den bryter ner alla muskler successivt även hjärta o lungor. Sitter nu i permobil i är 20 år. Livet är föränderligt men man får göra det bästa av sin livssituation. Man måste även få in lite lyx o flärd i allt detta, kan inte ge upp livet. Kram Erica

 11. Älskar variationen i din blogg, det som är så fantastiskt här inne är allvaret, vardagen , djuren och flärden! Ps vad har du för kamera på bilden? Är det en sådan kompakt systemkamera? Kramar

  1. Tack snälla, det är min extra lilla reakamera som man kan ha med i väskan. Den heter Sony a6000. Använder inte den så mycket, men den är bra om man är ute och far. Kram Lotta

  1. Ja det är bara att knäppa, bilderna blir ju inte som i en stor systemkamera men man kan även köpa till lite bättre objektiv. Jag fick den i julklapp av min man förra året. Kram Lotta

 12. Tack snälla! Jag får nog önska mig till födelsedagen i maj, jag har en systemkamera, men orkar aldrig ta den med. Tänkte att denna är smidig på resor också . Kram

 13. Oh. Du har ju verkligen en blandad blogg med just både toppar och dalar. Så bra blandning. Så ändra inget utan fortsätt som du gör.

  Samtidigt kan jag inte låta bli att fundera…kanske har du blivit bättre på allt sedan Elin blev sjuk? Alltså även bättre på att skriva rakt upp och ner om flärd! För elände och vardag och hejsan hoppsan har du alltid bjudit på. Kan det möjligen vara så att denna kvinna tidigare sett det som att du (på ett rätt vanligt svenskt vis) lite ursäktat och slätat över vackra ofta dyrare inköp? Jag vet inte. Minns inte så långt bak i din blogg.

  Men jag gillar att du gör som nu. Ärligt skriver även om framgång.

  Och jag kan verkligen ha fel. Bara tankar.

  Och jag gillar din blogg.

 14. Ett jättefint inlägg! Stå för det du gör och det du tror på. De som inte tycker det passar kan välja att läsa en annan blogg. Det är något med kvinnor som inte kan ta andra kvinnors framgång. Jag har följt din blogg länge och du har en underbar mix i dina inlägg. Jag ser fram emot att följa dig under 2017!Kram

 15. Skriver/säger bara: Underbara Lotta! Fortsätt som du gör! Du är bäst!
  De som inte vill läsa och se dina bilder kan ju låta bli att kolla in på din blogg!
  Kram o hoppas Elin kryar på sig!
  Lena i Blekinge

 16. Hej, är en smygare på din fina blogg. Lämnar inga kommentarer, men idag kände jag att jag ville. Gillar din blogg så mycket, just för att den speglar livet som du och din familj lever nu. Får inspiration av dina foton o känner din glädje över din familj. Så fortsätt som Du gör. Krma

 17. Innebörden av din blogg kan man väl inte sakna! Du skriver ju så ärligt om livet precis som det är med både motgångar och medgångar. Och innebörden kan du ju bestämma så bra helt själv eftersom det är din egen blogg. Tror nog det var avundsjukan som slog till där…. Tack igen för en superhärlig blogg 💕🌷😎

 18. Din blogg är bara jättefin Lotta och jag gillar att komma hit att läsa. Flärd är ju bästa ordet och är det som gör vardagen uthärdlig när man tar hand om sig själv och sina lite extra.
  Kram!

 19. Kära Lotta!
  Har följt din blogg nästan från början, och jag måste säga så här: Fortsätt blogga precis som du gör! Härlig blandning av flärd, allvar, personlighet, inredning, kläder, mat och bak mm. Låt dig inte nedslås av de som måste analysera och gnälla på allt. Merparten av oss som läser din blogg, och läser dina inlägg på Instagram vill ha det som det är nu. Många goda tankar till dig och din familj med förhoppning om ett gott 2017!

 20. kör du på som du brukar med din trevliga blogg o bry dig inte om andra för det är avundsjukan som kommer in Sveriges största folksjukdom
  Hälsa Elin o bamsekram till dig från ett halt Skåne

 21. Gillar också din blogg och mixen den består av men läser man flera bloggar är det ofta samma varumärken överallt. Även era hem inreds på samma sätt, lite trist..

 22. Hej lilla tussan…
  DU skriver så klokt o bra å jag blir varm i hjärtat när jag läser all kärlek du får genom kommnetarer här ovanför.
  Du är bäst, det vet du!
  Saknar dig med så in i hoppsan…
  Jaaaaa du mååååste komma häråt snart.
  Kraaaaaaam

 23. Tycker jättemycket om blandningen i din blogg, du har inte för mycket flärd utan skriver ärligt (så uppfattar jag det iaf) även om jobbiga/svåra saker och instagramfilmen älskade jag! Hoppas du får en mysig kväll trots det inte blev middag!

 24. Din blogg är helt fantastisk, du är så ärlig och modig i dina fina inlägg. Livet måste väl bestå både av flärd och mycket annat som händer oss alla! Jag är så lycklig som får läsa denna bloggen o har aldrig tyckt annat än att du o din fina familj är toppen. Jag har fått följa Elin i hennes kamp, era egna inredningstips o allt som ni gör själva, ni är så duktiga. Ni snickrar, målar o gör fint i er trädgård. VAD mer kan man önska? Fortsätt som du alltid har gjort, du är TOPPEN…KRAM 🙂 😉

 25. Jag gillar din blogg för precis för vad den är.jag har nog följt dig i fyra år, då du börja med LCHF. jag har även fällt tårar när du har förmedlat eran svåra tid och hur ni har kämpat. Jag vet att det är lätt att fastna i det negativa för det är lättast att ta åt sig, än det positiva. Jag kommer fortfarande läsa din blogg!

 26. Du gör sååå rätt i att unna dig de saker du vill och kan köpa eller göra. Man ska njuta av livet 🙂
  Jag älskar din blogg dels för att du visar så bra trädgårds och inredningstips men också för att du verkar vara en så ödmjuk och härlig människa, fortsätt som du gör. Ha en fin kväll nu!

 27. Men vilka tråkiga bajskorvar!! kan ni inte bara ta och spola ner ER!!!

  -hur svårt kan det vara att bara byta sida om det inte passar??..blir såååå trött!

  puzz å kram världens bästa Lotta//

 28. Din blogg är så bra så,ändra inget tack .Det är lagom av allt,den är det första jag läser på morgonen,och den sista på kvällen .Hoppas inte du tar åt dej av sådan SKIT som denna någon skrev.Skrattat många gånger,gråtit med när jag läst om er i familjen ,TACK för underbar läsning.

 29. Du gör ett bra jobb! Du är en inspirationskälla för mig! Fortsätt vara du och blogga enligt din vision. Avundsjuka och elakhet är en hemsk sjukdom som vissa drabbas av, tyvärr finns det små möjligheter till insikt hos dessa personer.
  Kram

 30. Du är så originel Lotta, fortsätt så. Det är ditt/erat liv, på gott och ont! Många kvinnor känner igen sig igenom det du skriver… skilnaden är att inte alla kan sätta ord på känslorna som du gör.
  Lycka till!

 31. Förstår mig inte på folk ibland.
  Älskar din blogg och på det som du bjuder på för oss andra! Inte många som orkar med det ens.
  Tack igen för en superbra blogg! Tycker om dina blandade inlägg och allt vad det innebär <3

 32. Godt nyttår! Du har en fantastisk blogg som jeg titter innom. Det er første gang jeg kommenterer- og det er fordi jeg vil fortelle deg at jeg liker alt her og det er en god blanding som du absolutt bør fortsette med! Håper du ikke lar den type sure kommentarer ødelegge lysten til å dele med oss; jeg tror det oftest er personer med egne problemer på et eller annet nivå som kommer med slike kommentarer. Keep up the good work- love it! 🙂

 33. Älskar din blogg och kikar gärna in. När du visar dina fina bilder vill jag som bor mitt i stan och älskar det nästan flytta ut på landet:) Det jag kan tycka är synd (har tänkt på det hos andra bloggare med) är att du som får så många fina kommentarer lyfter bara fram den enda som kanske inte är lika positiv och så blir det ett långt försvarsinlägg istället för att bara strunta i det och minnas alla andra som inte skrev så … förstår du hur jag menar?

  Jag förstår att man tar vid sig, men det är ju en droppe i havet när det kommer till den här bloggen, en blogg du faktiskt har ynnesten att kunna leva på. Och i alla yrken möter man ju ibland lite kritik, ofta kanske inte ens menat så hårt som man själv upplever det. När jag ändå skriver så skulle jag vilja,i all välmening, säga att din fina årsberättelse innehöll en del " slarvfel" i texten. Det var något jag reagerade på när jag läste den. Hoppas nu att du inte tar illa upp av det jag skriver för det är inte min mening.

 34. Jag tycker att det är helt otroligt att man kan utrycka sig så emot någon som du, som man vet om man läst bloggen, verkligen har fått gå igenom otroligt jobbiga saker som man inte önskar någon!
  Du skriver ju så öppet om både positiva och negativa saker.
  Jag tror det känsligaste är att du och flera ändrar sig. Missförstå mig rätt, jag själv tycker bara att det är positivt!
  När man först började läsa din blogg så var du mer lantliga Lotta som bakade, var lite mullig, visade bilder från gården, bakning mm
  Nu är du mer ute på saker. Resor, spa, fixar håret, fixar brynen, tänker på ditt utseende, kläder mm
  Många upplever det nog som falskt, ena dagen såhär andra såhär men stopp!! Det här ju här man får tänka till, du har inte gått från ena dagen till den andra. Det har tagit flera år. Du har jobbat med dig själv, barnen har blivit större, du prioriterar ditt egna välmående( med det inte sagt att man inte bryr sig om andra som endel verkar tro?!), du tänker på din kost och träning, du har ändrar inredning hemma mm Jag tror att många har svårt för den förändringen. Gillar man det gamla bättre kan man ju sluta läsa. Har du gjort en förändring som andra är avundsjuka på, ja då vet dem ju vad dem behöver göra själva, börja jobba med sig själva och se vad det leder till!
  Du har dessutom behövt gå igenom cancerbehandlingar och se din dotter sjuk, samtidigt som du kan sprida positiv energi.
  Jag tycker att du är helt fantastisk!!! Fortsätt precis som du gör och vad du mår bra!
  Stor kram Jenny

 35. Jag tycker också att det är väldigt många sponsrade inlägg som handlar om att vi ska konsumera konsumera och konsumera… Men det är det ju på alla bloggar idag så det är ju bara att gilla läget…. 😉

  1. Ja det är det en bloggare lever på. I andra jobb gäller annat. På min blogg finns många annonser. Vad tycker du om mina andra budskap, jag skriver om? Att kunna leva ett lugnare liv, bo på landet, nära naturen, att driva eget företag, våga gå sin egen väg, att välja glädje, leva i nuet? Hur tänker du omkring dessa budskap på min blogg? Just nu ska personligen avsätta mer till sparande och aktier osv. så framöver ska jag också börja dela mer om det. Kram Lotta

 36. Vi ör många här ute som har fina hus, bilar, flärd, betalar mycket skatt mm. Dock är skillnaden att vi betalar med intjänade pengar vad vi vill ha tex en chanelväska. Bloggare har sponsrade tavlor med Chanelteckningar men har sammarbete med företag som säljer Michael Kors, MB och Coach. Därför har mainstreambloggaren alltid samma väskor, kläder mm. Chanel, Mulberry mm gör inte denna typ av sammarbete så dessa väskor får man betala för själv.
  Att avfärda kommentarer som avundsjuka är väldigt vanligt men kan det inte vara så att någon faktiskt tycker det blir väldigt mycket onödig konsumtion bara för att man ska samarbeta med annonsörer. Jag älskar flärd men har kommit till insikt att det gör mig inte lyckligare för att jag haft möjlighet att under alla år kunnat köpa det jag har velat ha. Jag reser, bor på lyxhotell gör vad jag vill och har ett vackert hem. Der är en trygghet att ha pengar men man blir inte lycklig. Se alla lottomiljonärer som efter några år ofta är fattigare och olyckligare än tidigate.
  Det är bra för dig och din familj att du tjänar pengar på din blogg men allt är ju relativt. De som inte är uppväxta med pengar gör ofta stor sak av det när man gör en klassresa. Det kan uppfattas som vulgärt av en del avundsjuka hos andra. Har man valt att exponera sitt liv i en blogg måste man ju acceptera att alla inte gillar det man skriver, eller blir besvikna om man gör stora förändringar.

  1. Hej, nu drar du alla bloggare som vi vore lika. Jag tjänar pengar på min blogg, så jag får såklart betala saker. Sedan har jag samarbeten där jag får behålla vissa saker men jag för också ta upp förmånsvärde osv. Du vet vad det är hoppas jag. Att driva en blogg som företag är precis som vilket jobb som helst. Läs på om företagande , vilka skyldigheter och rättigheter du har osv. Det är massor att tänka på. Kram Lotta

 37. Så bra skrivet och ärligt skrivet! Fortsätt att vara du. Förstår inte hur man kan skriva så till dig om man läst vad ni gått igenom och hur positiva ni är trots allt är till livet. Jag följer din blogg varje dag sedan några månader tillbaka och tycker att det är en bra och intressant mix samt fina bilder. Tycker om det du visar ( kläder inredning) och länkar, men när jag ser priserna så är det inget för mig men så är det ju!
  Kramar till dig och din familj!

 38. Din blogg innehåller ju ALLT!! Och du verkar vara en så ödmjuk person som inte tar något för givet, så är det någon som ska leva "lyx" eller flärd eller vad man nu kallar det, så är det personer som du som har hjärtat på rätt ställe! 💕

 39. Så bra skrivet! Gillar din blogg för just det du skriver; den innehåller lite av allt, såsom livet är mest. Och så älskar jag dina foton, ger mängder med inspiration. Tack!

 40. Fortsätt din blogg precis så som den är, du är och livet är och ser ut just nu. Följt din blogg länge och tycker om den väldigt mycket just för att den känns naturligt, ärligt och har underbara bilder! 👍🏻💕

 41. Ändra inte nåt fina Lotta! Fortsätt precis så som du gjort sedan du började blogga och jag började följa dig. Love it just the way it is…. ❤️

 42. Din blogg är underbar. Läser den varje dag och inspireras. Betyder inte att jag måste göra allt som du gör. Tycker inte tt du ens behöver bemöda dig om att svara en sån person. Det man inte gillar behöver man inte läsa. Kraaam Inger

 43. Jag måste säga att din blogg är nog den med mest varierat och "äkta" innehåll av alla de bloggar jag läser. Det är verkligen blandat trädgård, resor, inredning och att du unnar dig behandlingar, träning, m.m m.m ja livet! Allt med jättefina bilder och ett inspirerande innehåll som man inte kan undgå att känna att det är på riktigt. Du vågar verkligen bjuda på alla/många delar av ditt liv och du gör det riktigt riktigt bra!
  Kram Camilla

 44. Jag tycker din blogg är fantastisk! Du delar med dig av hur livet är på riktigt. Det är med och motgångar och personligt. Fortsätt som du gör!

 45. Heja Lotta! Man blir glad och berörd på så många sätt av din blogg,den innehåller så mycket olika saker! ibland har man fått gråta och ibland blir man bara så varm i hjärtat och glad av att läsa och kika på dina fina bilder! Jag får mycket energi och inspiration tack vare dig och din fina familj!! 💕

 46. Hej!

  Lustigt att denna avundsjuka aldrig slutar att förvåna. Jag håller med ovanstående att din blogg är alldeles underbar på alla sätt. Älskar alla tips på saker/produkter som du testat och recenserar för då behöver ju inte vi läsare gå och köpa saker som vi inte vet något om. Och även om jag inte är intresserad av allt så ska det väl finnas något för alla oss bloggläsare.

  Har tidigare till en vän sagt om din blogg: om man har en liten "låg" dag som kan infinna sig ibland så istället för att ringa en god vän och prata av sig med så går man in på din blogg och läser (både gammalt och nytt) för efter det så är man varm i själen igen. Det är just vad denna blogg är för mig, värme och glädje.

  Du ger mig glädje och vännen slipper lyssna på mitt för stunden oviktigt gnällande…..

  Fortsätt med din blogg som du tycker den ska vara för det är precis det vi vill ha.

  Var rädd om dig och tack!

  Med vänlig hälsning: Jessica

 47. Hej,
  fortsätt med det du gör och strunta helt i denna människa som har drabbats av den hemska avundsjukan (finns tyvärr ingen medicin emot den sjukdomen heller) du är så inspirerande för mig, vilken resa du och din familj gör.

  Kram Birgitta

 48. Jag uppskattar din blogg väldigt mycket. Har följt den i snart två år och tycker du skriver så mycket tänkvärt och så har du så fina foton på din omgivning. Fortsätt med det du känner är rätt! Vill man inte läsa så är det ju upp till var och en att inte fortsätta att läsa din blogg. JAG kommer dock att fortsätta. Kram

 49. Tråkigt för dig med sådan kommentar och tråkigt att sånt har en tendens att fastna mer än andra kommentarer och det är målet för dessa människor för då får de lite uppmärksamhet en stund.Tragiskt i sig.Tycker inte du behöver förklara dig på något vis och personen kan ju inte ha läst så mycket eller så saknar den personen att läsa om sjukdom och svårigheter och vill inte alls veta att livet är blandat som tur är. Förstår nog inte heller vad det innebär att driva blogg som företag. Och det tillsammans med ditt företag. Läste så tokiga kommentarer hos Jonna Jinton, hon får en del, och personen skrev flera gånger att hon skulle gå vidare med sitt liv och göra något riktigt. Var så dumt så det var inte klokt. Då när Jonna kommit igång ordentligt med företag och är efterfrågad på många sätt och fotar som få och har fullt upp. Men hon hade inget riktigt liv menade personen. Ja jag tror de saknar det själva och ägnar sig åt tokkommentarer eller så förstår de inte alls vad de läser och kan sätta ihop det till en helhet. Väldigt skönt att det händer så mycket positivt för er och önskar all lycka till Elin med skola och liv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *