Blommor på bordet

Det fick bli lite blommor till borden idag, jag tycker det gör så himla mycket. Besökte torget i Linköping och smet in där i tältet och hittade så mycket fint. Stora torgets blommor i Linköping har en facebook sida som de uppdaterar om de står på torget på vintern och idag var de där.
Har uträttat de där ärendena jag skulle göra och när jag kom hem var jag trött. Orkade jobba lite men inte åka iväg på kalas ikväll. Så himla trist att känna sig seg i kroppen av en förkylning, men det är ju bara att acceptera. Mår lite bättre idag, men någon träning på söndag kanske det inte kan bli, vi får se.
Nu hoppas jag ni satt er till rätta och får vila er lite och ta fredagkväll. Det ska jag göra.
Kram Lotta
Inlägget innehåller Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Blommor på bordet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *