Badhotellet i Tranås

Jo nu ska visa bilder från vår lilla dagspa som blev på Badhotellet i Tranås. Vi åkte min familj, mamma och bonuspappa och min bror och hans fru och som jag tidigare berättat var det här vår julklapp till varandra.
Tranås ligger bara 40 min ifrån där jag bor och en stad jag besöker ganska ofta, badhotellet hade jag däremot aldrig tidigare varit på så det skulle bli extra roligt med ett nytt ställe. Jag har mest bara hört att det var lite slitet förr men nu har de gjort ett helt nytt spa och upplevelsen blev toppenbra.
Spalokalen är ganska nyrenoverad och det var superfint där inne. Enda minuset då att omklädningsrummet var trångt och litet. Vi hade köpt till själva sparitualen då man får gå in 6 personer i taget och det var värt den lilla extra utgiften. Vi var ganska många på spat men man upplevde det aldrig som trångt inne i själva spalokalerna eftersom det fanns så många olika rum.
I sparitualen går man runt och njuter av olika saker som tex. skrubba kroppen med olika krämer, sitta med fötterna i sådana här fina kar osv.
 Efter ca en timme var det dags för lite ljusterapi och frukt med te.
Killarna gick sparitual lite efter oss tjejer så sedan samlades vi ute vid badtunnorna.
Efter några timmar med bad och bastu så var man sådär len och mjuk och trött som man bara blir när man badat i flera timmar. Då var det dags för lunch.
Sedan åkte vi hem sådär trötta och mosiga och lyckliga att alla kunde följa med, liten som stor. Ja Philip fyller snart 15 år så även han börjar ju bli mer och mer vuxen. När vi åker iväg och gör saker med familjen då gör vi det tillsammans. Att vara med och dela en sån här grej tycker vi är viktigt.
Idag blir det att grilla korv ute vid orangeriet. Min man sa det att han ska sova till han vaknar av sig själv och då skulle det bli på eftermiddagen, men jag kan tänka mig att vi äter frukost ca 11.30 och sedan blir det lunch ute i eftermiddag. Skulle ju hoppas vi kan snickra klart drivbänken också som ska målas sedan. Vi har ju ett rum som vi kan hålla varmt inne i skolan där vi kan måla den vita färgen på fönster. Korv blir det i alla fall och x-fIT ikväll och spahotellet kommer jag helt klart att åka tillbaka till igen, det var toppenbra.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Badhotellet i Tranås”

  1. Gud, så avis jag blir=) Ser så otroligt avkopplande ut. Härligt sällskap och vilket mysigt SPA. Så nu är batterierna laddade inför våren. Trevlig Söndag med korvgrillning🤗🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *