Många resor

 
 
Har flera resor och spaupplevelser inbokade nu och det känns så härligt. Härligt att kunna se framåt och ha något att längta till en sån här dag när Elin fortfarande har magkatarr. Längtar som en tok. Så reportage och fler föreläsningar och annat kul. 
 
Så idag beställde jag mig en söt blus en sådan där man kan vara söt i när man är i Barcelona. Har fler drömmar om resor till sommaren och hösten , men en sak i taget. Känns viktigt för vår familj att få uppleva saker, när vi åker iväg har vi så roligt och det är en sådan frihetskänsla i det. Man kan åka nu , inte en sjukdom som stoppar oss och det blir en tur till fjällen också.
 
Nu har mannen kommit hem och jag ska ta en kaffe med honom. Fina blommor till köksbordet hade han skaffat också.
 
Ha en skön fredag!
 
Kram Lotta
 
…………………………..
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Många resor”

  1. Ha ha tittade oxå på den blusen jättesöt , men funderar bara på hur man får den att sitta snyggt utan att hasa ner den för mkt? jag skulle nog inte vilja ha den så långt ner ? Du får gärna visa den på dig Lotta 🙂 jag beställde en grå overzize tröja få se hur den är 🙂 härligt med resor. Vi har ju köpt husbil så vi kommer nog att åka med den hit o dit

  2. Då kanske vi kan få några tips på bra SPA här på bloggen också framöver 🙂
    En fråga ser att när det länkas eller vad det nu kallas till din sida från andra bloggar så hänger inte uppdateringen med utan det senaste från din blogg är från 4 dagar sedan med Nylampa i hallen, vad beror det på? Vi som troget följer dig vet att du uppdaterar din sida ofta men det är synd om andra missar dina uppdateringar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *