Att sätta bollen i rullning

 
 
Det är så härligt när man kommer till det där läget igen att man tycker saker och ting är roligt och man får längtan att utvecklas. Det var så länge sedan jag kände så sist och jag har längtat och undrat över det där drivet som jag tidigare haft skulle komma tillbaka. 
 
 
Jag har berättat att sista veckorna har det känts som det vänt. För mig har det alltid varit så att jag vet att jag är den som sätter bollen i rullning. Vill jag något så måste jag driva på och våga och se till att det blir gjort. Förra veckan satte jag bollen i rullning och nu är mycket på gång och ny spännande saker bokade. Ni kommer få vara med och se vad som händer framöver. Det kommer bli en härlig vår!
 
 
En sak som nästan är klart är vår tjejresa till Barcelona. Lägenheten är bokad och ikväll ska vi boka flyg. Å vad det ska bli kul, i slutet av april åker vi. 
 
 
Nu har jag varit ute i skolan och stått på crosstrainern så nu är det dags att hoppa i duschen innan alla kommer hem och middag ska lagas. Lite bilder från vårt sovrum idag, inget som har förändras där inne. 
 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Att sätta bollen i rullning”

  1. Vad roligt att du hittat tillbaka till ditt driv! Följer man din blogg så ser det visserligen inte ut som att det försvunnit någon gång;), men jag förstår vad du menar! Kul att ha saker att se fram emot, både resor och roliga jobbgrejer.
    Har också sett till att boka några resor i år, både smågrejer och något utomlands. Det har sin charm också att vara spontan, men i år ville jag njuta av att se fram emot roliga saker.
    Kram Camilla

  2. Hej!
    Var har du hittat de superfina lamporna på nattygsborden? Jag har precis nu upptäckt din härliga blogg sp kanske du nämnt det tidigare. Trevlig helg! Kram A

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *