Spabad

 
 
Efter gjort julgodis, bakat lussekatter och tränat en stund i vår gamla skola så öppnade vi badet och delade på en flaska bubbel. Tid då vi pratar om livet, om framtiden och umgås. 
 
 
Så himla viktigt att man är med i varandras drömmar, att man fyller i där den andre behöver stöd osv. Vi pratar om vår framtid, om våra barn och vad vi vill göra nästa år. Vi flätar ihop våra drömmar och ser till att även få ha dem var och en för sig.
 
 
Han och jag tillsammans sedan jag var 17 år. Så mycket som hänt och så mycket vi har framför oss. Vi har klarat av det värsta hoppas jag och vi ser in i framtiden med glädje. Vi vet att livet inte är någon dans på rosor, vi har upplevt den tillsammans och vi vet att det kommer att komma många saker i framtiden som vi ska klara av att hantera. Vi vet att det är upp till oss att skapa vår framtid. Ingenting kommer gratis. Genom att tillsammans dela våra tankar och sätta ord på våra önskningar kan vi välja väg och stötta och vara med på vår gemensamma resa och var en för sig.
 
 
Nu blir det middag, hoppas ni har det bra. Philip drog iväg med sin lilla mopedbild och jag är så tacksam att jag sipper skjutsa och kan klara sig själv. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Spabad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *