Jag lär mig att acceptera situationen

 
 
Har haft en toppendag med Elin och det bästa är att jag varit pigg och mått så bra i huvudet och inte känt av någon stress eller press alls. Jag behövde två dagar hemma,  jobba ifatt och sedan veta att jag får vara hemma mycket utan gäster för att kunna vara och orka en dag med Elin på stan. Tänk så det blivit efter Elins leukemi. Jag lär mig att acceptera situationen och försöker varje dag känna efter. Efter 2.5 år med allt som hänt så har kroppen varit i krissituation och fått klara av många stressande situationer som nu visar sig efter allt är över. Jag säger det igen. Jag är så tacksam att jag är min egen och kan styra min tid och att mina jobb är så roliga, hur hade det annars gått? 
 
Nu sitter jag här på kontoret och njuter av den här dagen, att vi bokat en resa och dricker ett glas bubbel. Idag känns det väldigt bra och även om jag är trött och klockan inte slagit 21 så mår jag ändå väldigt bra och känner mig glad. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Jag lär mig att acceptera situationen”

  1. Tycker du är en förebild i detta hur man ska lyssna på kroppen och vad som är viktigt för just mig 😄 Har börjat skala av i mitt liv och försöker styra om hjärnan (kan dock vara svårt ibland när den svävar iväg 😂)Tack i alla fall för dina inlägg som ger inspiration på många sätt ❤️
    Fin kväll till dig och de dina💕
    Kram Mia

  2. Känner så väl igen det du skriver. Har en vuxen son med flera svåra kroniska sjukdomar o npf-funktionsvariation så efter 26 år med detta som vardag blir man till slut rätt så bra på att våga säga nej. Tyvärr flyr många av vännerna.Men man blir väldigt bra på att finna guldkornen i vardagen 😊

  3. Underbart att Ni kommer att känna er bra, e så glad över Elins framsteg. Önskar Er fiina dagar, varje dag , framöver, promenerade mot dej med min Dotter häromdagen, såg Dej, men ändå nte, vill ej tränga mej påå, har ju respekt för individen, DEJ och de dina, tycker det skall vara så, man behöver ej skrika, hallåå, här e jag som skriver svar ibland, För Mej räcker det med att få vara en del av din Blogg, där Du bjuder på Din Familjs upplevelser och s.v. Ha de nu gött!Älskar att läsa hos Dej ,varje morgon!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *