God jul till er alla

Godmorgon och en alldeles underbar julafton önskar jag er idag. Hoppas den blir så fantastisk som ni önskar och vi ska upp nu och elda i kamin och barnens kakelugnar m.m och tända alla ljus. kl 13 kommer min familj hit på julmat, vi blir 10 personer vid bordet och ikväll kommer några fler. Det ska bli så mysigt.
Här får ni se några julbilder från vårt hus och hur jag pyntat, kommer mer i veckan när jag har hunnit fota lite mer från julafton. Utebilderna är någon vecka gamla, snön  har tyvärr nästan smält bort.
Ta hand om er idag och njut av de människor som du har omkring dig. För utan dem blir det ingen jul.
Tack alla mina underbara följare för ni finns med i mitt liv! God jul från mig
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”God jul till er alla”

  1. Önskar dig och din familj en alldeles fantastisk jul! Njut av närvaron av alla nära och kära! Stora julkramar till er alla …och en extra till Elin som fått utstå så mycket hemskt, men nu blickar vi framåt eller hur!❤

  2. Du får ha en helt underbar jul och ta hand om dig. Har följt dig i ca 2,5 år och du är så fantastisk som människa och fotograf. Kram från Torslanda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *