Glögg och godisbord

 
Godmorgon kära läsare, hoppas ni får en stund att vila idag så här dagen före julafton och en massa pyssel och mys. Det går så himla fort livet och nu är det redan snart dags för julafton. Jag älskar juletid!  Nu kommer våra vänner snart på frukost och jag ska fixa lite fint. 
 
 
 
 

Den här dagen kommer bara säga svish med allt man ska fixa men det är ju bara roliga saker och Kalle älskar matlagning och Philip ska göra alla efterrätterna och Elin ska hjälpa mig duka. Tacksam att jag har en familj som hjälper till. Min mamma har fixat Jansson och kötbullar. 

 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Glögg och godisbord”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *