En tur till stan och mörka ögonbryn

 
 
Idag hade jag bokat tid för att färga mina bryn. Gör det ca var 6:e vecka så det blev en tur till stan. Elin följde med och gick på stan under tiden. 
 
 
 
I trädgårdsföreningen var det så fint med alla blommor och solen har lyst idag med. Här i Östergötland har vi haft toppenväder länge. Lite regn några gånger bara men vi skulle behöva mycket mer. 
 
 
p.a.u.s hade de öppnat efter sin sommarledighet och det var så trevligt att träffa tjejerna som jobbar där. De är så gulliga. Nästa gång ska jag ha fotvård, brukar ta det en gång om året och när sommaren börjar ta slut för då är fötterna så fula efter sprungit i foppatofflor. 
 
 
Sedan träffade jag Elin igen och vi åt lunch på stan och gick och tittade lite i affärer. 
 
 
Innan vi tog bilen hem så blev det en frappe, utan choklad för mig. Älskar dessa, de är sååå goda 🙂 
 
 
Ögonbrynen är riktigt mörka så här i början men det faller av snart så blir det mer lagom. Nu har jag sovit en stund för jag blir så trött när jag varit på stan. Nu ska jag ut och skörda lite och pyssla i min köksträdgård. Ikväll blir det grillat. Båda barnen är borta. Philip har fått sommarjobb på restaurang i stan och bor borta några dagar. Kalle och jag får lite egentid. Hoppas du har det bra. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”En tur till stan och mörka ögonbryn”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *