Tjejmiddag hos grannen och fina naglar

I samarbete med Sharpman
 
Kavaj, skor och väska här , blus gammal finns ej längre, byxor MQ
 
Ikväll blir det tjejmiddag hos grannen med mitt gamla tjejgäng. Blir trevligt och tar man ett glas vin så ska man bara ner i backen. Här ute är man ju van att man ska köra bil så gå till grannen är alltid trevligt när man kan promenera.
 
 
 
Har fotograferat bilder till Sharpman och visar även lite outfit för er, dessa fina skor som är så sköna , plånbok och kavaj kommer från Sharpman. De har ingen webbshop men skickar gärna om man mailar dem. Deras hemsida hittar du HÄR  . Älskar rosa och tycker det är så snyggt till våren. 
 
Mina naglar är också fixade inför fjällen också, har varit hos en ny tjej för mina gamla nageltjej har nytt jobb. Hon var jätteduktig så dit kommer jag fortsätta gå. 
 
 
 
Bäst att sätta fart igen och så får det bli en kaffe så man kommer igång och hinna jobba lite innan man ska bort. Ha det fint bästa läsare.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Tjejmiddag hos grannen och fina naglar”

  1. Hej Lotta,

    Läser din blogg varje dag men är extremt dålig på att kommentera. Men nu måste jag bara fråga, vilket märke är det på kavajen? Den är så snygg! Passar perfekt på dig. Hoppas du hade en trevlig kväll och önskar allt gott till hela familjen!

    Kram Nilla

  2. Tusen tack Lotta för snabbt svar! Nu kommer dock en följdfråga, googlade och hittade i en webshop kavajen, men står att den är något liten i storlek. Normalt har jag S men det passar perfekt så tror du man borde gå upp en storlek?

    Kram Nilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *