Nästa vecka Barcelona

Nästa vecka åker jag till Barcelona, det ska bli så kul och jag hoppas värmen har kommit dit. Vi ska bara softa, sitta på uteserveringar och dricka bubbel och prata skit. Jag ska fota bilder så ni får se vad vi gör, men tar nog bara med mig lilla rese kameran. Det här har vi längtat efter så länge.
Imorgon ska jag färga mina ögonbryn, Elin ska sätta om sina hairtalk och så lite andra ärenden. Lite att styra med inför 18 årskalaset i helgen. Hoppas nu hon slipper värsta ryggvärken efter sprutan. Bäst att skriva lista och styra upp allt.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Nästa vecka Barcelona”

  1. Så härligt i Barcelona! Så mycket vackra byggnader,mysiga restauranger o mycket bra butiker. Missa inte stränderna i Balconeta, som är gamla kvarter där tvätten hänger mellan husen o har en fin saluhall. Se Antonio Gaudies alla byggnader, mäktigt. O de gamla gotiska kvarteren med smala gränder o tapas baren orion😉😊ha en trevlig semester!

  2. Vad härligt med Barcelona, det blir säkert en bra resa! Kan inte tro annat än att värmen har kommit dit på allvar redan, åtminstone rejält vårväder 🙂 Vi var i norra Italien i början av mars och redan då var det mellan 15 och 20 grader varmt där så …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *