Att vara slut som artist :)

 
Vi har kommit hem från sjukhuset nu. Önskar jag kunde skriva något positivt om det men fy jag känner mig slut som artist. De är så trevliga och gulliga där inne men det känns på ett annat sätt nu. Vad gör vi här? Man är tillbaka i det där friska och härliga och så kastas man in en stund i allt det där tunga igen. Barn som är sjuka överallt, allt från små bebisar till större barn. 
 
 
 
Behandlingen gick bra men Elin blev dålig och fick kräkas av huvudvärk, men nu så har vi fått mat i magen och jag ska jobba en stund och sedan ta en tur ut till växthuset. Nu blir det att hämta ny energi igen och ha kalas på lördag. Jag har jobb som jag måste ta tag i och det är bara att köra på. 
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Att vara slut som artist :)”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *