Att vara lite kär i en dress

 
I samarbete med Boomerang Linköping
 
 
Nu är jag redo, tjohooo nu ska jag och mina barnsdomvänner snart åka. Imorgon smäller det 🙂  Väskan är packad och jag ska fyra dagar till Bareclona. Jag kommer inte ta med datorn och blogga när jag är där för jag ska bara njuta av semester, men här på bloggen har jag laddat med lite annat så länge. 
 
Ska du på fest i sommar och vill ha en outfit med den skönaste kvalite så tipsar jag om denna dress från Boomerang. Jag är lite kär i de här kläderna. Finns även i blått men jag valde visa denna roströda eller vad man ska kalla den. 
 
 
Väska gammal här, Topp här, byxa här, glasögon Boomernag Linköping och skor här 
 
 
Du hittar toppen HÄR och byxorna HÄR
 
Tror detta blir grymt bra i Barcelona, så kanske det kan bli bli lite bilder där ifrån när vi flanerar runt i de där mysiga gränderna. 
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Att vara lite kär i en dress”

  1. Jättefint men allt det du visar upp är ju kollosalt dyrt. Får du mycket gratis? Kan inte mycket hur bloggvärlden fungerar därför jag undrar och inget illa menat.

    1. Hej, jag får inte behålla allt jag visar. Det är reklam, köpta inlägg. Jag visar från de företag som vill och ville HM visa tex. vore det ok men de hör inte av sig. Kram Lotta

  2. Ok, på så vis nu hänger jag med lite hur det fungerar 🙂
    Tack för svar Lotta och ha det så skoj nu i Barcelona med dina vänner.
    Kram Sanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *