Stumpeljusstake eller adventsljusstake

 
Här luktar det bröd och äpple i hela huset efter att jag bakat hela förmiddagen, bilder ska fotas för Tyskland, men jag kan även dela en del här på bloggen framöver. Så lite recept kommer snart. Nu väntar jag med att fota tills imorgon och ska ut och klippa gräset istället i det fina vädret. 
 
 
 
Har ni sett denna helt underbara ljusstake från Ellis Corner. Jag älskar keramik och tycker väldigt mycket om Petra Lunds keramik och har tidigare två muggar av henne. Den här ljusstaken ska få bli stumpeljusstake och stå framme året om. Har en tidigare från Sharpman men den är för stor till köksbordet, den här är lagom och passar även fint till jul.
 
Sedan gillar jag att man kan dekorera den lite också om man vill. Jag hämtade lite ekollon. Ljusstaken tog slut direkt butiken och måste förbokas, så vill du säkra att få en så beställer man den HÄR 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Stumpeljusstake eller adventsljusstake”

  1. Hej Lotta
    Jag är så imponerad av ert orangeri och din fantastiska trädgård. Wow vilket jobb du gjort, imponerad. Du har inspirerat mig att våga fixa i trädgården. Var har du lärt dig allt om trädgård är du självlärd?
    M.v.h Åsa

    1. Jag har alltid varit intresserad av blommor och skapa, det finns kanske inom mig och min man har lärt sig mer och mer att bygga och våga. För mycket handlar ju om att våga och prova och inte vara rädd för att göra fel. Jag har också fotat många trädgårdar och sett mycket fint. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *