Nynäs havsbad

 
 
Så var det dags att åka på spa igen och gotta sig. Den här gången med min bästa vän Maria och vi hade valt Nynäs havsbad. Jag gillar att prova olika ställen och detta ligger 2.5 timme från oss med bil så det var helt ok. 

 
 
 
När vi kom fram var vädret lite sådär höstlikt och kallt. Så vi tog våra morgonrockar och tofflor och gick till spat direkt för att bada. 
 
 
 
 
Att åka på spa är avkopplande och mysigt tycker jag. Efter några timmar i badet är kroppen avslappnad och trött och ett glas bubbel är perfekt att avnjuta. 
 
 
 
 
Nynäs havsbad är ett lagom stort spa. En bubbelpool ute och en inne så bastu osv ute vid havet. Det ligger fantastiskt vackert vid havet. När vi började spa var det inte så många, men när vi klev upp så var det ganska mycket folk. 
 
 
 
 
Jag älskar att vara vid havet, jag älskar se klippor och landskapet som är vid vatten. 
 
 
 
 
Vi var vid poolen några timmar sedan var vi nöjda och höll oss till bubbel i glaset och sitta och prata. Tänk att man har såååå mycket att prata om jämt. 
 
 
 
När det började mörkna var det dags att gå tillbaka till rummet och göra sig iordning för middag. 
 
 
 
 
Vilken mat!!!Vi hade beställt paket med fyrarätters. Maten var fantastiskt god. Vi år chark, soppa, fisk och en efterrätt av hallon. Blev så mätt så jag rullade hem till sängen 🙂
 
 
 
Vi somnade tidigt och sov så gott och på morgonen kl 9.30 hade de dukat till brunch. 
 
 
Åter igen åt vi en fantastisk god brunch. Fanns så mycket gott och alla dessa efterätter som jag var tvungen att fota men inte orkade äta. 
 
 
 
 
 
 
 
Efter frukosten packade vi oss hem igen och var så nöjda med vår lilla tripp. 
 
 
Nynäs havsbad kan jag rekommendera om ni är sugna på spa, köp gärna till att bo i gamla fina huset. Det gjorde inte vi, men det verkade vara ännu mysigare att bo i det huset. Spa och maten var toppen. 
 
Nu har jag spaat klart för ett tag, men nästa helg är det dags för en annan tjejhelg med mina vänner som jag ska följa med till Skåne i 4 dagar och i veckan ska jag träffa flera av mina tjejkompisar så nu har jag mycket roligt att se fram emot.
 
Hoppas ni har haft en fin helg! dags att svira om att ladda för x-fit i byn.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Nynäs havsbad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *