Mina nya pjuck

 
Livet är ju både glädje och sorg, den här veckan har jag mycket roligt som väntar med vänner och på fredag ska även min bästa väns mamma begravas. Så idag ska jag och min vän och ta en promenad och prata lite, det händer mycket i hennes liv. Jag känner det kommer bli tungt med begravningen, men efteråt vid kaffet brukar det också finnas mycket glädje. Maria har funnits för mig alltid, nu finns jag för henne. 
 
 
Ikväll ska jag in till stan och möta min vän Helena på hennes jobb, hon ska få en massage av mig och så ska jag bjuda henne på en middag. En födelsedagspresent som inte hunnits med förrän nu. Det blir mycket nu på en gång med vänner, men innan har jag varken orkat eller att det hunnits med. Så idag ska jag göra mig lite tjusig och jag längtar efter att få mer tid med henne. 
 
Visar er också mina nya pjuck 🙂 visst är de snygga!! jag blev så supernöjd med dem. Mina fötter verkar ha blivit mindre med åren för dessa är bara 36 men de är mjuka och så resår där fram . Jag har inte så många skor med klack, men man känner sig lite snygg i det. Kan inte gå i dem en hel dag men på en middag ska det nog gå bra. 
 
 
 
Älskar också den långa tröjan till och jeans. Man känner sig lite uppklädd fast det är en ganska enkel outfit. 
 
Så idag kommer jag inte uppdatera så mycket och snart är det även dags för tjejhelg på Österlen så jag måste packa. Fyra dagar med ”brudarna” i världens vackraste hus. Jag ska ta med kameran för om ni inte följer stjärnorochchampagne på instagram så gör det vet ja. Men först starta dagen med promenad med min vän Maria.
 
 
Du hittar skorna  här, tröjan här (finns bara i butiken) väska här, byxor MQ
 
Ha en fin dag!!
 
Kram Lotta
 
P.s vinnaren av Sharpman kommer snart…..
 
 
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Mina nya pjuck”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *