Matlagning

Jag saknar min kock som jobbar mycket borta just nu. Jag är inte alls så bra på matlagning, min son är bättre än mig. När det gäller mat så har jag inte den där inspirationen som de får. Däremot tycker jag om att fixa fint i köket, se till att det finns kryddor hemma, köper fräscha handdukar, skärbräden, redskap osv.
Har fyllt på med lite kryddor från min vän Lindas butik Sprudla . Vi använder alla möjliga sorter och kryddor och gillar vahes produkter. De är toppen att ha som gåbortpresent med lite cellofan eller ge till fröknar och lärare som julklapp. Vi har haft dem på middagar och som presenter till alla möjliga. Han gör ju massor av goda och bra grejer. Vet inte hur många flaskor med kryddor som vi använt de senaste åren.
Så har du lite brist på inspiration när det gäller julklapp så brukar jag tänka tema, gillar personen baka, laga mat, resa, göra sig fin, inredning osv så gör man ett litet kitt på det temat. Det brukar alltid vara uppskattat om man känner sig lite vilsen.
Idag är det en dag med ärenden, men jag tittar nog in senare ikväll och skriver lite mer.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Matlagning”

  1. Så fantastiskt vackert du har i ditt kök! Är det månne en perkulator den snygga rostfria kannan eller möjligtvis en vattenkokare? Hoppas på det första då jag behöver en ny och då gärna en snyyyygg. Kram och fin dag till dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *