Ljungs blommor

 
Idag kom jag äntligen iväg på lite inspiration. Jag åkte en sväng till Tranås för att besöka Ljungs trädgårds två butiker. En av dem ligger inne i stan och en lite utanför. På ljungs blir man aldrig besviken, där finns massor av fint i den stilen jag tycker om. Som den här julrosen som bara enkelt står i en terracottakruka. Så vackert. 
 
 
När jag går i blomsterbutiker så inspireras jag av hur de sätter ihop saker tillsammans, vad de använder för material i sina krukor, hur de skyltar osv. Jag älskar blommor, men jag har också jobbat med inredning i många år innan jag började att plugga. Just blommor och inredning tillsammans är min melodi. När jag var ung ville jag jobba med blommor och plugga till florist, men då var så allergisk så det fungerade inte. Det är ju bara de senaste åren när jag började äta lchf som min astma försvann. 
 
 
 
 
För några veckor sedan besökte Victoria Skoglund Ljungs trädgård. Hon är en annan stor inspiratör för mig. Tyvärr kunde jag inte komma då , men jag har pratat och träffat Victoria på Zeta vid ett annat tillfälle. 
 
 
Så himla enkla och fina granar
 
 
 
 
När jag besöker butiken berättar de att snart är det adventsmys, nu på lördag 26 nov kl 10-15. Tomten kommer och man kan köpa sig en skinksmörgås m.m. 
 
 
Innan jag går hem så blir det att köpa en sådan där vacker julros. Just dessa utan blad står sig mycket bättre inne och en sån här ska få bo i mitt matsalsfönster där jag brukar sitta och jobba. 
 
Ljungs trädgårds hemsida hittar du här 
 
Så lite det har jag gjort idag, inspirerats och myst och nu blir det brasa och jobb. 
 
Kram Lotta
 
…………………………..
 
Mer inspiration från butiker hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Ljungs blommor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *