Blomsterglädje och Vadstena

 
 
 
Å vad mysigt det blev idag. Vi styrde först kosan mot Blomsterglädje för jag skulle handla lite blommor. Ska göra en blomgrupp och jag gillar Blomsterglädje massor. 
 
 
 
 
Blomsterglädje kunde de fixa spansk mossa och så köpte jag en påse med pinjebark. Pinjebark har man massor av nytta av när man gör blomstergrupper. Det ser lite finare ut att lägga bark högst upp än bara jord. 
 
 
 
Sedan åkte vi vidare mot Vadstena Antik & kuriosa som också har fått kaffe i cafet från rosteriet. Där finns alltid så mycket fint. 
 
 
 
 
Kolla in vilket underbart bakbord. Är lite kär i bakbord, men har två redan. 
 
 
Upp på vinden finns det så mycket grejer. Vi tittade bara och inga köp. 
 
 
 
Vi tog lite lunch på torget i Vadstena innan det var dags att hämta Philip som tränade fotboll med stora A-laget mest på skoj. Att åka iväg med Elin är så roligt. Hon är med på allt och tycker allt som jag hittar på är skoj. 
 
 
 
 
Nu är det dags att sätta på sig träningskläder för veckans x-fit pass. Det ska bli så skönt att svettas lite. 
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Blomsterglädje och Vadstena”

  1. Åh vad mysigt ni ser ut att ha haft , så underbart att kunna göra sådant ihop ! Ska åka till Vadstena klosterhotell på julbord och spa-weekend snart , kanske hinner vi till antikstället också ! Har aldrig varit i Vadstena så det var bra att få litet tips 👍
    Ha det riktigt gott , kram Anna

  2. Jag var i Vadstena i somras och fyndade ett så fint gammalt rokoko skrivbord på Vadstena antik. Vad mysigt ni hade det tillsammans:-) STOR KRAM till er

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *