Vår eftermiddag från mobilen

 
(Bilder från mobilen )
 
Hämtade Philip i skolan idag och åkte till Blomstertorget i Linköping för lite mer inköp av växter. Tycker att det är så bra där och de har stort utbud. Blev en del som jag visar lite längre ner i inlägget, häcken som jag skulle köpa mer av fanns däremot inte. 
 
Sedan var det dags för Philip att köpa kortbyxor och skor och avslutningskläder. Han har ju som jag berättat tidigare börjat växa men ändå är han kortast i fotbollslaget det gillar han inte….men som sagt nu är det på G och han längtar att bli längre. Han har en kort mamma och pappa så det kan inte bli så mycket annat 🙂 
 
 
Mina glasögon undrade någon över på instagram, de finns här 
 
 
Kläder hittade vi och två par skor så nu klarar han sig ett tag till och är redo för skolavslutning. 
 
 
 
Sedan skulle han iväg till fritidsgården och behövde äta lite innan , så vi hoppade in på Chocolat och tog varsin sallad. Philip gillar skaldjur så han valde räksallad. 
 
 
 
 
 
 
Sedan blev det hej då och iväg och träffa kompisar i nya vita skorna , undrar just hur länge de håller sig vita 🙂 men snygg är han. 
 

Själv åkte jag hem och packade ut bilen med fina växter. Magnolia har Elin tjatat om länge så den köpte jag och ska plantera som en present till henne. Nu är det snart 1 år leukemi och den här får vara en symbol för det. Jag hoppas den tar sig och så ett till silverpäron som ska stå utanför uterummet mot berget. 
 
 
Lite nya perenner också till rabatten som jag ska gräva ner imorgon. Ikväll regnar det här så jag ska sitta inne och mysa. Ska berätta mer vilka sorter jag planterar, tänkte dokumentera lite så jag vet om någon frågar. Är så himla glömsk så om jag skriver ner det har jag ingen aning. 
 
 
 
 
Själv så ska jag lata mig vid datorn, betala räkningar och käka goda ostar från Norins. Ska läsa reportage som jag fotograferade förra året hos Kristina och hennes fina trädgård. Text Helena Köhl.
 
 
Så ska ungar hämtas ikväll, å jag är så glad att båda är ute och roar sig utan mamma. Älskar att de får ha roligt och få känna sig stora. Elin har fått vara hemma så mycket med mig så hon behöver verkligen få känna sig stor och slippa sin mamma, herrgud hon är 17 år och det är ju nu man vill ha kul tänker jag. 
 
Det blev en himla blandning, men ni är många som tittar in och läser när jag visar vår dag, så här lite rörigt . 
 
Ha en fin kväll!
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Vår eftermiddag från mobilen”

  1. Låter som en härlig dag. I vilken tidning finns reportaget skulle vara kul att lösa. Ha en fortsatt fin kväll./Anne

  2. Hej Lotta! Så fint du gör! Måste bara få tala om vilken inspirerande person du är, på alla sätt och vis. Jag är 26 år gammal men har dig som min slags förebild. Att läsa din blogg känns som en stund av harmoni föe mig. Tack för att du är du och för att vi får möjligheten att ta del utav dig och ditt liv. Kram!

  3. Hej!

    Härliga bilder och silverpäronträdet är ju så fint. Har alltid velat ha ett men snålat så länge. Jag har också en kort son och undrar över dom snygga jeansen din son har på sig. Vart hittar man dom?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *