Stunder av inre lycka

 
Idag har jag varit ute min trädgård hela dagen, det finns så mycket att göra och eftersom jag tar allt i lagom takt och inte har bråttom så kan jag göra lite varje dag. Förmiddagen höll jag på i stora rabatten. 
 
 
 
 
Just då kände jag sådan inre lycka. Även om Elin är sjuk och har skola här hemma så är det bra nu, det är så nära med allt och skolan går bra. Det känns bra och då kan jag njuta av att gå hemma och pyssla.
 
 
 
 
 
 
 
Ute i hagen blommor körsbärsträd och allt är sådär ljust grönt. 
 
 
Min rabatt har fått lite växter. Tyvärr var mycket slut i måndags efter den fina soliga helgen så hade många handlat men jag ska iväg imorgon en sväng och se om det kan finnas lite mer.  Har också beställt växter på nätet, ska bli spännande och se hur det går till.

 
När jag var klar med mitt trädgårdarbete och klippt gräset så hörde en av mina bästa vänner av sig. Hon hade något mycket tråkigt att berätta. Jag blir så ledsen på denna cancer som så många drabbas av. Vi satt på min trapp och grät tillsammans en stund. Jag försöker varje dag att känna stunder av inre lycka för jag är så glad för Elins skull, men när det händer så mycket jobbigt för mina vänner och släktingar då faller man lite igen. Önskar att man kunde säga, det kommer att bli bra…men det gör det inte för alla.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Stunder av inre lycka”

 1. Först vill jag bara säga att din trädgård ser underbar ut. jag älskar att påta i min och förstår dina känslor. Dina känslor om sjukdomen och sorg och glädja förstår jag också. jag gråter lite när jag läser. Fast livet rullar på vare sig man vill eller inte. Du verkar vara en fin människa och god vän. Kraaam Pia

 2. Hej Lotta!
  Det känns så bra att titta in i din trädgård. Och jäkl… var du har jobbat på! Det inspirerar mej till att komma igång med de projekt som jag har tänkt ut. Vi bor i stan, men har sedan ett par år en stuga ute på landet. Det tar bara knappt 30 min att åka dit. Så om vädret tillåter blir det en tur varje kväll. Och helgerna 🙂 Hoppas på fortsatt trädgårdsväder och kram till dej! Mari-Anne

 3. Vilket underbart ställe att bo på. så fint med naturen så nära och jag njuter av dina bilder.
  De där tråkiga som man aldrig kan gömma sig för det är där så även bland goa vänner härpå kolonin. Det enda jag känner att jag kan göra är att finnas där och lyssna eller gråta ihop en skvätt. men åxå se till det som är positivt för oss då på kolonin och allt vackert vi har här.Man kan ju önska att allt ska gå bra och ge en knuff mot det positiva.
  Ha det gott i er underbara trädgård i sommar
  Kram Meta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *