Matta i hallen

 
 
 
Har varit ute och grävt och krattat hela dagen, så skönt trött i kroppen just nu. Älskar min trädgård det är min terapi.
 
 
I hallen har jag bytt matta, den andra gick inte ta ut och rysta, blev tokig på det. Den här är en liknande som den i badrummet från Louise Interiör. Den är superskön att gå på och jag tycker det blev fint med den i hallen. 
 
 
Nu har jag fått ett glas vin här och mannen grillar och jag är bara trött 🙂 imorgon ska jag göra klart gräsmattan som är uppgrävd överallt efter alla stubbar vi tagit upp och sedan börja med den nya rabatten. Har beställt gårdsgrus idag och det kunde ta några veckor så jag har lite tid på mig.
 
Ha en skön kväll, vi har sol
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Matta i hallen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *