Kryddor i trälåda

 
Här tog vi sovmorgon, så skönt. Jag älskar sömn och helst sova 8 timmar men det blir inte alltid av även om Elin och jag är mycket hemma. Jag väcker Philip varje morgon så då somnar jag inte om efter han gått till skolan, men det gjorde jag idag och sov till kl 10 så nu är man piggelin. 
 
 
Igår var jag och köpte med jord för jag håller på att så gräs efter alla stubbar som vi grävt bort, då köpte jag även några extra kryddor och jordgubbar som jag planterade i en gammal trälåda. När Elin och jag var på Zeta så hade de planterat i sådana trälådor och de var ju svindyra 🙂 så jag lagade min låda och satte lite kryddor i den bredvid grillen. 
 
 
Grilllbänken brukar jag få frågor om, den är gammal från Jysk men klotgrillen är ny fast vi tagit bort benen. Min man vill inte ha gasol, grillkol ska det vara 🙂
 
Nu ska jag och Elin grilla korv, hon har i läxa och göra eld och berätta på film hur man ska vara i naturen, så skola för oss fast det blir ju mysigt med korvgrillning. Mina plåtkanter kommer idag också, tjohooo så ikväll ska jag nog sätta fast dem runt nya rabatten. 
 
Ha en toppenfin dag!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Kryddor i trälåda”

 1. Hej ! Blev lite full i skratt 🙂 sov du till tio? då hade kommit hem från en 11 km runda :)) fast jag är kvällstrött väldigt dessutom:)) Ha en fin fortsatt dag finaste Lotta ( skickar en hälsning till Elin med :))

  1. Först var jag uppe med Philip på morgonen och sedan somnade jag om, så skönt. Nu njuter jag i naturen med korvgrillning. Jag kör ju x-fit och promenader och jobbar i trädgården så träning blir det också. Ha en toppenfin dag! Kram

 2. Heeej Lotta!
  Ja, det gäller att hitta sina egna lösningar ibland. Å jag är helt säker på att din trälåda är såå mycket finare! För det tycker jag! Dock inga man bara springer på, eller hittar hemma för den delen.

  Tack för din fina kommentar på FB igår. Det värmer, för ibland känns det fortfarande tungt att bära. Men sen letar jag mig snabbt upp igen. Men man måste väl tillåta sig att reflektera ibland tror jag.

  Sov så gott!
  Kramar Anna

 3. Men vad bra, närbild på grillen! Det blir helgens projekt att köpa en ny bra grill. Men vad svårt det är, finns så måååånga….

  Låter härligt att sova till 10, älskar sovmorgnar! 🙂 Ha en fin fredag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *