Bara gör det…

 
Sitter och latar mig i sängen en stund, riktigt mysväder. Ska snart byta om för lite x-fit sedan blir det lata sig igen.  Så trött efter fest och konfirmation, tant orkar inte så mycket längre 🙂 Bäst att klä om då. Inte alltid roligt att träna innan men bra skönt efteråt. Eller lite så här…”kroppen älskar träning, problemet är bara att hjärnan hatar det”. Någon som känner igen det? Innan jag började röra mig så trodde jag att alla tränade jämt bara för det är så kul, men det har jag förstått att så är inte fallet. Det är nästan alltid kul när det är klart däremot ..så då kör vi. Bara gör det liksom.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *