Trädgård och Londonshopping

 
 
Godkväll vänner, hoppas ni har det bra. Jag har varit ute massor idag och skitat ner mig och jobbat i trädgården. Så hiimla skönt för kroppen. 
 
Nu ska jag kolla lite Londonshopping vad jag ska spana in, är himla sugen på dessa skor här. Men så har jag sett ett par Michale Kors sandaler också, dessa härNågon av dem blir det nog. Annars så är det inte så billigt i London nu så vi får se. Äta och uppleva är det jag åker för. När Elin var som sjukast så var det vårt mål att kunna åka dit och nu är det snart dags. 
 
Hur har ni det? Hoppas ni får ledigt lite i påsk och kan njuta av mat och människor. 
 
Kram Lotta
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Trädgård och Londonshopping”

 1. Hej Lotta!
  Härligt med London! Jag var där i förra veckan och njöt av vår och kul shopping. Pundet är dyrt som du skriver men jag hittade en del prisvärd shopping. Missa inte underbara klädbutiken i 3,4 våningar på Oxford street (högt upp strax innan man svänger in höger på Bondstreet) som heter uniqlo. Värt ett besök! Gärna tidigt på dagen, det var lång kö till provrummen vid 18 när jag var där…
  Njut er resa!
  Kram Anna

 2. Å va spännande, när åker ni?
  Var uuuurlänge sedan jag var i London, nästan preskriberat vid det här laget;-)
  Ha n en riktigt fin Påskhelg!
  Kramar Anna

 3. Har ni besökt Bicester outlet, som ligger 45 min med tåg norr om London. De har bara hur många märkesbutiker som helst. Sök på google så får du se. Du som verkar älska MK. Tåg dit tor kostar 325:-/ person
  Vi åker till London fredag 1:a april i fyra dagar, det ska bli Så skönt!
  Hoppas att ni får en härlig vistelse!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *