Lite av varje

 
 
 
Godmorgon mina fina läsare, idag blir det lite städning i vårt hus. Puh säger vi då 🙂 ja ni vet vad jag tycker om att städa. I helgen ska vi ha kalas för på lördag fyller Philip år. Det ska handlas lite mat också , men efterrätt fixar snälla farmor.
 
Elin ska ta prover också och jag ska fixa mina naglar så lite av varje ska hinnas med och så ska sonen klippa håret. Det är sådana dagar jag är glad att jag jobbar hemma och även vabbar. Annars är det bra med oss, det känns bra och vi mår bra och vet ni vardag är underbart! Igår fick vi veta att barncancerfonden ger oss en vecka i sommar på Almers hus i Varberg. Så himla härligt! Nu har vi så mycket roligt att se fram emot varje månad tills Elins jobbigaste behandlingsperiod börjar och ni får följa med här på bloggen. 
 
Nu fångar vi dagen!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Lite av varje”

 1. Städa är väl ett ypperligt fint träningspass ju mer du rör dig desto bättre ! Så brukar jag tänka 🙂 fast jag har inget emot att städa å andra sidan , man kan ju inte bara gå och göra roliga saker hela tiden? :)) tjiengeling i Vårsolen 😊

 2. Hej! Kollar din blogg ofta. Läser om er vardag. Har en dotter som var sjuk när hon var liten, och jag känner väldigt med dig och din familj. känner igen mig i mycket du skriver. Trots att min dotter bara var 3 år. Vi fick också chansen att vara på Almers hus. Jag har varit där flera gånger. Det är som om tiden stannar där och man får hämta en massa energi. Hoppas ni får fint väder och ni får njuta av varandra hela familjen!
  //Malin

  1. Ja det ska bli härligt att ha lite resor att längta till, vi behöver lite att se fram emot och vara tillsammans. Almers hus låter toppen. Hoppas er flicka blev frisk 💗 Kram Lotta

 3. Hej Lotta!
  Jag bor inte så långt från Vbg!Skulle vara kul om vi kunde träffas-bara Du och jag!??! Eller inte…Du kanske har fullt program-vad vet jag?
  Solig hälsningar från Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *