Elins rum och rabatt på lampor

 
 
Idag har jag tränat när Elin haft skola, så skönt! Älskar den stunden när jag får jobba med kroppen. Nu har Elins taklampa kommit, en Eos vit en large. Den är så fin! Vi har inte satt upp den ordentligt ännu, men ska göra det i helgen. 
 
 
På fredag kommer sänggavel och madrasser. Det kommer bli så fint! Det är bara lite tavlor som som ska upp osv Ska visa fler bilder framöver.  
  
 
 
 
lampor
 
I samarbete med The Sofa Store har jag fixat en rabattkod till er på alla deras lampor,  15% på lampor gäller i en vecka i butiken. 
 
 
Koden som gäller är Lampor15, klicka där det stor Eventuell rabattkod på vänser sida i kassan (koden gäller i en vecka tom. 16 mars) 
 
Kram Lotta
 
Samarbete sker genom mitt företag som Fotograf och bloggare 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Elins rum och rabatt på lampor”

 1. Åh, vilket fint rum hon har fått! Är bordslamporna på nattygsborden också från EOS? 35 i diameter? Fina stativ också, har du köpt dem tillsammans med lamporna? Tack för svar och din fina blogg! 🙂

 2. Så fint och mysigt rummet blir! Riktigt riktigt snyggt och min smak också:). Har själv letat efter en massa inspiration till pojkrum eftersom jag har pojkar. Men det känns alltid lättare att hitta till tjejer.
  Där kommer hon nog trivas jättebra!
  Kram till er
  Camilla

 3. Oj! Ett underbart sovrum. Ngn lampa skulle vilja ha.

  Btw, tapeten känner jag igen. Jag har ngn liknande som vi hade haft sen 2011. Man tröttnar inte på den (besök gärna min blogg) även om den är inte den bästa blog.

  Älskar mjuka nyanser.

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *