Sista högdosen på BOND

 
 
 
Bilder från mobilen
 
Jag har lite svårt att få ihop det ibland. Jag kan liksom glömma bort att Elin är sjuk när vi är hemma och samtidigt tänka att sjukhuset är bara en vanlig vardag när vi är där. När man kommer hem och vet att man inte ska dit på flera veckor då blir livet som vanligt en tid igen. Vanligt liv utan sjukdom hela tiden. Tack och lov. 
 
 
Nu är nätterna på sjukhus över. Något annat får man aldrig tro. Inga mer planerade nätter på sjukhuset, det känns helt otroligt skönt och overkligt. Elin har legat inne ca 40 nätter totalt, det är inte så mycket om man jämför med många andra barn. 
 
 
Kunde vakna på sjukhuset idag och känna sådan glädje över allt Elin klarat av, 8 högdos är nu över. Inatt har hon sprungit på toan hela natten så nu är hon trött men mig har hon inte väckt mig så jag har fått sova. Sista högdosen. Ordet sista är magiskt när det gäller cancer. 
 
 
Det är så mysigt nu på nya Bond där cancerbarnen ( upp till 18 år ) behandlas. De dukar upp frukost på morgonen som man får ta om man inte har något med sig för ibland kommer man in akut. 
 
 
Sedan finns det även ett eget kök där man kan laga mat om man vill, som förälder får man fixa egen mat medan barnen får från sjukhuset. Man har fack i kylskåp och frys osv. 
 
 
 
 
Nu finns det också en lekpark på avdelningen som man kan gå ut och få lite luft. 
 
 
 
Men det bästa är ändå att få åka hem, de är så snälla och gulliga på sjukhuset, men inget slår känslan när de kommer in och säger att nu är värderna normala, nu får ni åka hem. Elin längtar efter duschen, efter katten och lillebror. 
 
Nu är det några veckor till den sista jobbiga perioden på sex veckor som kommer i sommar men nu ska vi njuta av semester. Först fyra dagar tillsammans,  mannen och jag och bygga växthus, grilla, dricka vin och bara leva. Livet. 
 
Kram Lotta
 
 ………………………
 
Mer omkring vår cancerresa hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Sista högdosen på BOND”

  1. Underbart att Elin fått sista högdosen!!Gläds med er att ni ska ha en underbar sommar!!
    Vi har varit på Getterön(Varberg) med våra två barnbarn och husvagn!!Lite regn ena da´n ,men sol och värme den andra!(ja, vi stannade bara 2 nätter-räckte bra hihi…..)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *