Olja in ekmöbel

 
De här fina möblerna som står utanför hönshuset har jag fått av min pappa. Han har tillverkat dem och det är extra kul. 
 
 
Nu har vi oljat in dem så de håller sig fina lite längre. Här brukar jag sitta och dricka kaffe på morgonen  när jag öppnat luckan till hönsen. 
 
Det finns alltid så mycket att göra när man bor som vi gör. Man får liksom inte tänka på allt, man får göra lite i taget och vara nöjd över det. Förr stressade mig att ha mycket att göra, men det gör det inte längre. Att hinna med livet och ha kul är mycket viktigare. Det som blir gjort, blir gjort och det är gott nog. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Olja in ekmöbel”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *