You are magical

 
Godmorgon fina! Nu ska jag ladda med kaffe och sedan börja dagen med en promenad med en av mina bästa vänner Helena, så lite kalas på det och så x-fit. 
 
Det här är lite alla hjärtans dag presenter 💗 som vi ska ge våra barn idag. Jag brukar skämma bort dem med tid och saker om jag kan, ja de får såklart inte allt de pekar på,  jag brukar försöka säga ja till roligheter om jag kan, försöker skjutsa dem osv . Jag försöker se möjligheter istället för att säga nej till saker för att jag inte orkar. men jag begär också massor av dem. Jag är ganska hård och sträng, de kan inte köra med mig om man säger så men det är ett givande och tagande anser jag. Att plocka efter dem , packa deras väskor osv vägrar jag. Jag tycker det funkar fint, vi ställer upp på dem, de får ställa upp på oss. Vi bråkar ibland, men det är inte ofta. De tycker om att göra saker med oss, det gillar jag. 
 
 
Tänk dig Elin och jag som umgås varje dag, mest hela tiden och det går toppen. Hon är ju min dotter men också som en av mina bästa vänner. Vi tänker så lika och jag kan oftast veta och känna precis vad hon tänker och känner. Nästan otäckt ibland tycker både hon och jag. Philip och jag har inte samma kemi på det sättet, han är mer lik sin pappa 🙂 och lite mer klurig och lugn, men vi har andra saker tiilsammans. Han är mer samlad, klok, eftertänksam, noggran, rättvis, snäll, känslosam osv och vi kan prata om känsliga saker och han är alltid den som hjälper till mycket här hemma och lika rastlös och nyfiken som sin mamma. På sportlovet ska han och jag ha en egen dag och åka till Stockholm, det ska bli så mysigt. 
 
Hoppas du får en fin alla hjärtas dag 💗💗 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”You are magical”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *